IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bet365 - компанията, която промени всичко

Този букмейкър вече е на разположение за потребителите у нас и привлича голям брой посетители ежедневно със своите атрактивни предложения

09:00 | 16.09.21 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Денис Коутс. Снимка: Bet365</em></p>

Денис Коутс. Снимка: Bet365

Едва ли има почитател на спортните залози и казино игрите, който да не е чувал за Bet365. Този букмейкър вече е на разположение за потребителите у нас и привлича голям брой посетители ежедневно със своите атрактивни предложения.

Ето защо тази компания е толкова важна за хазартния свят:

История

Основан през 2000 г., Bet365 е уебсайт за хазарт, достъпен на 17 езика и 29 валути с уникална история и структура на компанията. Докато подобни компании, установени в Обединеното кралство, оттогава са се преместили в офшорка за по-нисък данък, Bet365 е частна собственост и се намира в Стоук он Трент (Стафордшир, Англия, Великобритания), където всеки от собствениците е роден и израснал. 

Това е един от най-големите и иновативни хазартни сайтове в света - по-голям от онлайн отделите както на „Уилям Хил“, така и на „Ледброукс“. 

Всъщност, Bet365 е семеен бизнес, с 50,2% принадлежащ Денис Коутс. Брат ѝ Джон Коутс и баща ѝ Питър заедно имат 43,1% собственост, а малкият остатък се поема от други акционери. В допълнение към уебсайта за залагания, компанията притежава 84,4% дял във франчайза на английската Висша лига Stoke City FC, чийто председател е Питър Коутс.

Онлайн дейност

Тази компания без съмнение е много важна за хазартния свят и за потребителите, защото трансформира спортните залози и игри и ги въведе онлайн на изключително високо качество.

През януари 2000 г. Денис Коутс закупи името на домейна Bet365.com от eBay за 10 000 паунда. По това време тя работеше като управляващ директор на веригата за баскетболни магазини на баща си Provincial Racing.

Доста интересна история е това как се е развило всичко. Питър само няколко месеца по-рано е продал акциите си в Stoke City FC за 3,5 милиона паунда. След това той ипотекира заведенията за залагания, като получава заем от 15 милиона паунда от Royal Bank of Scotland (RBS), който беше използван за финансиране на началото на Bet365. 

Всичко това се случваше в момент, когато Ледброукс“ и „Уилям Хил“ навлизаха на онлайн арената с известно колебание. Много по-малкият франчайз Provincial Racing и собствеността на семейство Коутс бързо се включиха, изцяло разчитайки за бъдещето си на интернет залаганията.

Официално Bet365.com e в мрежата oт март 2001 г. 

Мобилни игри, залози на живо, стрийминг и огромни пазари

Bet365 наистина стана толкова  мащабна компания, колкото е и днес, тъй като постоянно инвестира в най-новите иновации и не спира да разширява своите пазари. През 2005 г. ръководителите ѝ продадоха своите 59 магазина за залагания на Coral за 40 милиона паунда и започнаха да се фокусират изключително върху интернет бизнеса. Оттук нататък Bet365 е вероятно първият и може би най-добрият уебсайт, разпространил всички новости за онлайн залагания.

А мобилната платформа за залагания е изключително гъвкава и работи с Blackberry, iPhone, iPad, Android, Nokia и повечето други устройства, което улеснява потребителите и им дава широк достъп.

Пазарите за залагания на Bet365 са наистина ненадминати. Там можете да намерите възможности за залагане във всички основни американски и европейски спортни лиги, плюс стотици по-малко известни първенства като тези на английския волейбол Super8 например.

Специалност са им залозите на живо на живо и поради това много мачове се излъчват директно от уебсайта им, придружени от менюта с победители в мачове и десетки бонуси и оферти.

В заключение си струва да споменем значението на факта, че компанията Bet365 си остава базирана в Стоук. Повечето конкуренти работят от райони с ниски данъци като Остров Ман, Гибралтар, Олдърни, Малта или Карибите.

В интервю за 2012 г. Денис Коутс заяви: „Защо Стоук ли? Това е прост отговор: оттам съм. Започнахме работа на паркинг близо до един от магазините за залагания. Що се отнася до това защо останахме тук, когато всеки друг голям конкурент се намира в по-комфортна данъчна юрисдикция, това е по-труден въпрос за логичен отговор".

Регистрация от България

Тъй като онлайн букмейкърът вече е на разположение за потребителите у нас, може би искате да знаете повече за това как да си направите Бет365 регистрация от България.

Това може да стане, след като заредите сайта в браузъра си, а след това се насочите към горния десен ъгъл на екрана и кликнете върху жълтия бутон „Нов клиент“. Ако го направите, веднага ще ви се покаже нов прозорец, който съдържа формата за регистриране на акаунт.

Трябва да я попълните, ако искате да започнете играта.

В края на процеса по регистрация е нужно да сложите отметка на квадратчето, че имате навършени 18 години и се съгласявате с условията и правилата в сайта. Ако сте преминали и през тази стъпка, трябва да натиснете зеления бутон „Включи се в Bet365”, за да завършите регистрацията.

Накрая трябва само да следвате дадените инструкции, за да активирате акаунта си.

А за да вземете бонуса за нов клиент, е необходимо да извършите първия се депозит в сайта, а след това да изискате офертата, така че да се възползвате от допълнителната сума, която ще се начисли в игралната ви сметка. Имайте предвид, че трябва да депозирате минимум 10 лв., за да вземете началния бонус, а максималната сума, която можете да получите, е в размер на 100 лв.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:54 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още