Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

К. Петков: Започнахме промяната, искаме да я продължим в следващите 4 г.

Разговаряме с около 7-8 партии, въпрос на време е да обявим коалицията, обяви Асен Василев

   1| 2| 3| 4    
6
 
4
 
34
krakatau до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"По скоро ще гласувам за ДПС от колкото за този :)"Ами ***, щом предпочиташ, гласувай за ДПС тогава! Кой те спира ?
8
 
4
 
33
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ПОРЕДНИТЕ ЮПИТА -СПАСИТЕЛИ. ЧЕТА БИОГРАФИИТЕ НА ТЕЗИ ДО КИРЧО И АСЕНЧО. Сред тях впечатляваща е тази на ДАНИЕЛЧО. КОЙ Е ДАНИЕЛ ЛОРЕР ОТ ПРОЕКТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ?!!Той участва в ръководството на "ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ-ШАЛОМ" която си е поставила за цел: "Запазване, утвърждаване и развитие на еврейските етнически, езикови и културни ценности и традиции, защита на конституционните права на своите членове и на евреите в страната пред държавата, нейните органи и другите обществени и политически организации в страната и чужбина, които отстояват принципите на демокрацията и достойно човешко съществуване."ОТ НАПИСАНОТО Е ВИДНО, ЧЕ ДАНИЕЛЧО Е ТВЪРД ЗАЩИТНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА КЪМ КОЯТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПРИНАДЛЕЖАТ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!!Съпругата му също е зам. министър. НЕЩО НЕ МИ ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ ТОЗИ ПРОЕКТ, ако могат да се нарекат проект празните приказки , които са за лапнишаранковци. Не знам кой натресе на Радев тези двама специалисти , които подготвиха нещата към един нов модел на управление на ФОНДА НА ФОНДОВЕТЕ, но това е на мегдана, с това разполагаме. ВИЖДАМ, ЧЕ ЗАСТАРЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЦАРСКИ ЮПИТА - МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , БРАТ МУ АСЕН И ГРАВИТИРАЩИТЕ ОКОЛО ТЯХ И ПРИНЦ КИРИЛ ХОРА , вече създават екип от ново поколение ЮПИТА , още по дръзки , още по нагли с идеята да управляват акциите на "КОРПОРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ" на международните борси. НЕ НИ ЧАКА НИЩО ДОБРО. Това е повече от ясно.
3
 
5
 
32
ledosvetlenie до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тебе сериозно те боли главата ---- Транспорта от Китай скочи от 2000 долара на 14 000 долра 7 ПЪТИ и ти очакваш министъра да наложи на фирмите да не вдигат цените ???--------- Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка
9
 
3
 
31
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тоя народ не се научи да не допуска фалитари на власт :)
3
 
4
 
30
bgMan до: julian12
преди 1 месец
Ми то единствените, които НЕ вкарват тези простотии в България са ВМРО. Всички други са се наредили за спонсорството им.
11
 
2
 
29
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Поредните спасители. Тия къртици ще вкарат всички джендърски простотии но байдън и ЕС. Не! Благодаря!
5
 
3
 
28
doba до: Demertsel
преди 1 месец
Demertsel, види се не си от постоянните във форума, не знаеш, че недолюбвам ГЕРБ(или поне не съм привърженик). @КОЙто не му харесват БГ прокурорите, винаги може да се обърне към ЕС прокурорите. Събира доказателства, пише обвинение и така, стъпка по стъпка.
1
 
11
 
27
Demertsel до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Щото австралопитека от банкя слага такива сервилни типове като теб за прокурори - Давам пример: "Pi ar Sevi Boiko"
7
 
4
 
26
doba до: bgMan
преди 1 месец
АКО има 'нагли крадливи схеми на ДПС и ГЕРБ' - Следствие -> Прокуратура -> Съд -> Затвор. Чекаме няколко месеца - нито едно от горните?.. Къде са тия 'нагли крадливи схеми', @КЪДЕ - ами - няма ги! ТО една да имаше, Рашков щеше да я разплете! АМА...
2
 
10
 
25
bgMan до: Oбичам България
преди 1 месец
С прецакването на нагли крадливи схеми на ДПС и ГЕРБ, с това например.