Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Оптимистично настроените инвеститори загърбват сигналите за тревога

Устремът да се влага кешът на кредитните пазари може би посява семената на следващата криза

0
 
0
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ей тия на картинката кога ли ще започнат да работят ... ехххх!
0
 
1
 
8
Ivan.r до: Ernan Kortes
преди 1 месец
Няма профилна снимка
подозирам, че "бумтящия" растеж за който слушам от няколко места всъщност е стагнация, защото избива голяма инфлация , чието отчитане от статистиката се забавя и няма да е пълно... Реалната инфлация за 21 в ЕС сигурно ще гони над 10 % , а отчетената - около 4-5 % с "реален" ръст на БВП от 5-6 % (или разликата между отчетената и реалната инфлация). Нещата изглеждат неприятно зле. Успех!
0
 
0
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
безплатно промишлено земеделско финансиранеНашата банкова институция с цел подпомагане на земеделските производители и индустриалните промоутъри предлага безплатни кредитни услуги за инвестиране в областта на селското стопанство, животновъдството и промишленото производство.Те са валидни до 1 000 000 евро с лихва 3% годишно.Свържете се с нашата агенция по имейл за повече подробности.Infos***pacific-offshorebank.com
2
 
2
 
6
julian12 до: Ernan Kortes
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Предполагам тогава централните банки ще въведат дигиталната валута и тотален край на демокрацията ако народа не им избие зъбите.
0
 
1
 
5
khao до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
нека да дойде да си метне *** в моята кофа...
2
 
5
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Очаквам срив до 6 месеца .Причини : масови фалити ,защото индустрията няма да може да оперира с тези цени,съответно и икономиката ,централните банки ще дръпнат рязко,подчертавам рязко ръчната спирачка ,защото няма да имат избор .Шоковата инфлация е продукт за много къс прозорец от време и удря като камшик икономиката която не може да я поеме ,реално Централните банки създадоха бумтящ растеж с голяма скорост,за един прозорец време и също толкова рязко всичко ще се сгромоляса .
2
 
6
 
3
julian12 до: das
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Както каза Ray dalio cash is a trash. При подобна политика на ниски лихви и хеликоптери пари....
1
 
7
 
2
das
преди 1 месец
Днешните новини са си убийствени, а всички очаквахме да има разведряване. Германския PPI за година е вече 12% !!! Въпрос на време е да се пренесе това ниво и към потребителските цени и съответно инфлацията.
0
 
12
 
1
mnz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да не би да мислите, че професионалните брокери към инвестиционните фондове имат нвкакъв избор? Нямат. Имат някакви съми, тези съми трябва да се инвестират, брокерите много добре разбират големите рискове, но нямат избор. Добрата новина за тях е, че това е само професия, друг ще опере пешкира накрая.