Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

WSJ: Перфектна буря от недоверие и фалшиви новини бави ваксинациите в България

Под една пета от българите са ваксинирани, далеч под средното равнище в ЕС от 61%

   1| 2| 3| 4| 5    
3
 
1
 
32
julian12 до: julian12
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Има си ефективно лечение. Ваксинирани и неваксинирани са в болница.
2
 
2
 
31
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
https://youtu.be/PYMLMcHQxU8
2
 
2
 
30
melon до: NZero
преди 2 месеца
Много разумно разсъждение!
4
 
5
 
29
преди 2 месеца
Аре стига с тия манипулации!!! Изобщо не може да става дума за ваксина в случая с препаратите срещу Covid-19! Те не отговарят на елементарната дефиниция за ваксина - < Ваксината е биологичен препарат, който създава активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест>! Аз съм ваксиниран срещу един куп смъртоносни болести - туберколоза, детски паралич, менингит, коклюш, холера, малария, вариола, нилска треска . . . и още какво ли не . . . и никога няма да се заразя и още по-абсурдно - да умра от тези болести!!! А тези болести УБИВАТ!!! Убиват гарантирано ПОНЕ, МИН, 50% от заразените!!! А ваксините срещу тях защитават на 100%!!! Това са ваксини! Не са ваксини препарати, които НЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ!!! ВАКСИНИРАНИ ХОРА СЕ ЗОРАЗЯВАТ И УМИРАТ!!! В същото време има нещо много гнило и със заболяването - НЕВАКСИНИРАНИ ХОРА НЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ИЗОБЩО НЕ БОЛЕДУВАТ!!! Уж ваксината гарантира по-леко преболедуване, но около мен куп неваксинирани хора преболедуваха дори без температура и сашлица! В същото време ваксинирани МРАТ! - в Израел, в Испания, къде ли не!!! А про-ваксърите тук колко примера за случаи с ваксинирани и след това заразени и (недай си Боже) - починали!!! от туберколоза, вариола или ебола знаят?! Та, айде по-полека и хем внимателската с мозъчните промивки . . . ! А вие, другарко Креватникова, починете малко и дайте да видим още некоя от дипломите Ви - до тук знаем за една за юрист и една по икономикс . . . ;) :lol:
6
 
3
 
28
Dr. Vatnikov до: Trustcrusher
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аха, ясно, както бях сигурен - НЯМАШ медицинско образование. И за джендъри ми дрънкаш, вече си преценен, претеглен и с щампа лузър на челото. Чао.
2
 
6
 
27
khao до: Solar Power
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
нали се сещаш... ако беше казал, аз съм милионер, с 5 деца, бачкам по цял ден, жената също... офф грид съм, печеля от всичко!И веднага всички сваляме *** за иглата!!! Кой не иска да е умен, богат и плодороден като теб! За колко бягаш 100 метра?
2
 
6
 
26
khao до: Solar Power
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
до 25ти, нали и аз това казвам.... че само ти си образован в тази държава и само ти можеш и разбираш от всичко. Печелиш от биткоин, без значение дали му пада или му се качва цената... хубаво е и да четеш написаното, преди да го побликуваш... ама карай, те и другите не четат!Ето от днес вече си и милионер ... само незнам защо не ни се похвали по рано!
7
 
5
 
25
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Забравих да добавя още нещо твърде любопитно. Най-висок дял на неваксинирани има сред групите от римляни, разни маргинали и ниско образовани. Дръж народа глупав и беден и той ще ти е вечно подчинен. Това са реалностите :)
6
 
5
 
24
Solar Power до: khao
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аз се позовавам само на офиц. статистика. Статия от типа със заглавие: "В Португалия починаха 2-*** само 3 дни след ваксинация" ... и по-късно в статията пише.... "тепърва ще се установява точната причина за смъртта им" е ясно насочена към лековерни хора. Целта е да се продаде банера на вестника :)Реално той не е написал лъжа просто са разместени нещата и който прочете цялата статия ще разбере,че няма нищо. Човек след ваксина не е безсмъртен ! Може пак да получи удар, инфаркт и т.н. Сега към офиц. числа. Например за Израел. Там има над 1 милион силно вярващи които не са ваксинирани. Такива са над 90% в болниците. Така е и в България. Относно смъртността. Гледате офиц. починали в България за 2020-та година числото е двойно по голямо от 2019/2018/2017/2016. Ваксини нямаше тогава така,че НЕ умират от ваксини. Може да са се спънали или нещо друго :)Трето гледайки целия свят как вече гони над 50% ваксинация съм много склонен да вярвам ,че 2.5 милиарда ваксинирани не са се объркали в сравнение 2 милиона объркани бг душици :) Числата говорят. Аз вярвам на тях така и направих първия си милион :) Четвърто: Бил Гейтс и компания биха били много глупави да имат за цел да си изтребят клиентите.Ако мислите така,то това означава,че не знаете какво е капитализъм и как той работи. Ще го разберете след като направите първия милион. Най-простичко казано: повече хора, по здрави, по дълго живеещи, ще могат да си купуват повече пъти продукта ми :) Пето: България е най-бедната в Европа и с най-голяма смъртност. Защо е така ? Ами виж по горе и ще разбереш. Дръж народа глупав и го манипулирай както си пожелаеш. Даже не ти трябва религия. Пусни 2-3 бръмбара (конспиративни теории) и той сам ще се набучи. Колкото е по *** и беден по е лековерен. Като шаран на муха :) Шесто: Всички милионери и милиардери се боцнаха. Защо биха се боцнали ако има проблем ? Няма проблем и се боцкат защото искат да си харчат още дълго време паричките :)
1
 
3
 
23
khao до: Solar Power
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
сега обаче го направи по 2 или по 3 ... защото само ти го можеш! ... може би и оня с бързорастящия бамбук! .. ама не е сигурно