Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

"Булгаргаз" поиска с 24% по-скъп газ от октомври

Газът от Азербайджан смекчава леко ценовия шок

   1| 2    
0
 
0
 
11
khao до: zelka007
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
защото е леко глууповат и бавен... все едно ВЕИ-тата направиха газа скъп! :)Виж го че даже и читав аргумент не може да извади!
4
 
2
 
10
Стоян Петров до: vzhekoff
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ти си мaлoyмен, ве!!! Аз му пиша, че ако Toлyмчо не беше се правил на енергетик, сега булгаргаз щепе да купува газта по 250 $, а не 700-800 $, ве мaлoyмнико! *** те затова държат енергетиката държавна, да си правят каквото си искат, да печелят за себе си и да не носят отговорност, ве мaлoyмнико!
2
 
3
 
9
преди 3 седмици
*** и мамата на зелената гевендия !!!
5
 
0
 
8
zelka007 до: doba
преди 3 седмици
хахххаа ... ти не четеш ли какво ти пиша ... ?! ... всичкият зелен ток е изкупен на всички фотоволтачини централи построени в БГ през миналата и през тази година за години напред . за някои и за целият им жизнен цикъл . ВСИЧКО !!! четеш ли го това ... ?! ... всичко което ще произведът е изкупено ... !! ... ще те чака теб специално некой да се тутка за нещо ... :))) ... че и излишъци да ти дава . дръж се сериозно . вятърните паркове , дето се строят в хамерика им се изкупува всичко което ще произведът по 5-6-10 години напред , на някои и за по 20 години ... къв излишък те гони . тва с излишъците свърши ... :))) ... да бехте купували когато имаше , сега вече няма ... след 5-6 години , според зависи , е възможно да има пак излишъци , да не напиша и 10 , дотогава свиквайте с дефицитът ...
3
 
5
 
7
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
ПръдлеФ, понеже онзи ден рапортува колко газ имало в хохландия, днес излезе информация, как от 18.6 млрд кубика 3.9 били на чуждестранни тарговци и седят на митнически склад. Култовото в случая е, че сега им е изгодно да го изнесат обратно в ЕС заради полу-празните газохранилища и височката цена. Работата отива на изуй-*** :) От 18.6 останаха 14.7 :) Пазар да ге :) Ще те викат да ти боднат една тръбица изодзадзе да помагаш - с малко, но от сърце :)
3
 
6
 
6
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
ПръдлеФ, пускай още газ, че да допълниш липсите :)Много ми е интересно колко евтин е газът на Азербайджан :) Те не изглеждат да са глупави, та май става дума за поредната митология. Тук се сещам, че преди година н'екви юнаци бяха внесли американски газ и цената на микса падна с цял един % !. Де ги сега тез момци, да внесат и за ЕС, че и за всички други и да разкарат този скъп руски газ :)
3
 
4
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Вместо да питате зелката, питайте Тoлyмчо. Кой промени договора за доставка на руски прирпден газ? Зелката? Не вярвам.
2
 
4
 
4
doba до: zelka007
преди 3 седмици
Зелков, твоите(вашите 'зелени') манипулации започнаха да издишат, затова те зова. Къде са безплатните излишъци, къде са безкрайните енергии от перки и соларки(добиващи ток и при 20см сняг отгоре) БЕЗ ПАРИ! Дай да ги видим!!!
6
 
1
 
3
zelka007 до: doba
преди 3 седмици
не знам що виеш под всяка тема за газ , зелков та зелков ... аз ли да ти сключвам договор с фотоволтаична централа или да ти инсталирам една на покрива ... ?! ... аз ли да ти инсталирам батерии ... ?! ... аз ли да ти инсталирам термопомпа ... ?! ... що ме мешаш навсякъде ... ?! ... от поне 4-5 години обяснявам ... надприказвате се , кой е по-по-най ... ми те , класика . гледам там където са смятани ВЕИ системи със съхранение и за отопление и през зимата си бачкат . не ги интересува цената на природния газ ... :)))
1
 
4
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Не е проблем. Колкото пари потрябват ЕЦБ ще напечати.