Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Петков и Василев отиват на изборите с „Волт“ и „Средна европейска класа“

Обединението ще се нарича „Продължаваме Промяната“ и двамата бивши служебни министри ще го представляват

0
 
4
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Aха, Опуления крадец ще гони крадците и ще прави реформи. Все едно Пейофски да следи за държавните дела в ДАНС. ЗАЩО се мълчи относно обвиненията на бившия му съдружник? Защо??
1
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
След като имаме партия Волт, защо да не си направим и партия Ампер?
3
 
4
 
8
mrynmryn до: s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какви колани затягаме, харчат се пари за пълни глупости. Нали твоята партия управляваше последните 10 години или ги смени.
6
 
2
 
7
s3 до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не е така, нали заради прехода и реформите вече 30г. затягаме коланите? Няма как да затягаме коланите още 50г., прехода трябва да бъде продължен и приключен. Това че последните 10г. нищо не се правеше по въпроса, не означава че положението може да остане така още много време. И е добре, че тези млади хора са готови да продължат прехода.
0
 
7
 
6
преди 1 месец
А това лице Даниел Лорер, вчера попаднах май по БТВ беше на него,продуха ми ушите да разправя какъв почтен бил.Може и да греша, но мое лично усещане е,че наистина почтените хора не го раздуват това наляво и надясно, те просто са почтени.
3
 
1
 
5
mrynmryn до: s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
То едни вече 50 години интергрират и ***. Същото и за прехода. Колкото е бил - толкова, нито е имало ясен план, нито нищо.
1
 
4
 
4
преди 1 месец
Разбира се, че реформите не са нещо,което може да се обяви за приключило, светът постоянно се променя, реформи винаги са нужни, но като какви точно реформи очаквате от тези лица?Аз досега не съм видял никакво заявление за реформи, освен някакви мъгляви заклинания колко почтени били, нещо,което дали наистина е така тепърва ще се изяснява.Кви ти реформи, преди седмица две бяха в Марица Изток и все едно получих де жа вю-абсолютно същите приказки,както досега за енергийната сигурност, важността на Марица Изток, социалните ангажименти, обещания за запазване на поминъка на района...Абсолютно предизборни популистки дрънканици.А в служебното правителство не бяха нищо повече от пи ар тийм, вярно , успешен такъв, но нищо повече.
6
 
3
 
3
s3 до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
То може и 50г. да минат и пак да не сме завършили прехода. Дори Румъния успя да го приключи чак около 2015г., а ние сме още някъде около средата му. Има много неща да се свършат за да се приключи с прехода, много области не са реформирани като здравеопазване (останало на ниво 2000г.), приватизация (спрала около 2005г.), и т.н. След като свършим с прехода тогава пак ще има нужда от реформи, но ние дори с прехода още не сме приключили. Добре е, че новите лица открито заявяват, че ще продължат с прехода.
4
 
7
 
2
mrynmryn до: s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Kакъв преход те гони, минаха 30+ години. Те нови държави направиха за това време, а реформите не са нещо, което го правиш веднъж и приключваш, светът се изменя с всеки изминал ден, той не спира да се развива, няма как да "приключиш реформите". Може да завършиш такава, но това не означава, че след 2г., няма да има нужда отново да се прави.
6
 
5
 
1
s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Добре е, че най-после някой мисли за продължаването на прехода и реформите у нас. Последните 10-15г. нищо не се правеше по въпроса с прехода, време е да продължим по неговия път с ускорени крачки, за да може след 20-30г. да приключим успешно с прехода и с реформите в държавата ни.