Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кирил Петков ще си сътрудничи с ИБГНИ и ДБ, но без обща листа за вота

Бившият служебен министър очаква новата коалиция "Продължаваме промяната" да получи 30% на изборите

1
 
2
 
8
georgi_shum до: serafima
преди 1 месец
Мисленето в тип - който не харесва чорапа е за Бойко, говори само по себе си за нивото ти на мислене :) Ниско като прясно остригана трева. Първобитно като флага със сърпа и ***, който си целувка на младини. Сега, както много пъти съм казвал, тишината в спалнята ти ражда чудовища. Радев е най голямата политическа грешка на държавата ни и историята ще го докаже.
0
 
2
 
7
khao до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Има... аз не одобрявам нито един пагон, всяква форма на военизирани кратуни трябва да стоят далеч ...
0
 
1
 
6
khao до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само дето Ристьо не се е заигравал с Радев, както ме посъветва един колега от форума... стига с тази злоба, замъглява преценката ти! :):)
0
 
0
 
5
mrynmryn до: pass
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що смени ника, осъзна че всички те знаят като гербераст?
3
 
3
 
4
serafima до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма изключение - който не одобрява Радев, е фен на мутрокомуниста - пожарникарския къс и мек маркуч плюс бухалка. НИЩО критично не казва за неговия феодален период на управления, когато един *** и наглец ни управляваше. Той ходи без чорапи. Такива противници на "чорапа" Радев ВЪОБЩЕ не коментират интелектуалното ниво и криминално минало на тиквата. ТОВА НЕ ГИ СТРЯСКА. Явно са на нивото им. Или по български изпитват стокхолмски синдром към похитителя. Разликата между двамата, е, че единият е завършил генералска академия в САЩ за разлика от другия, на който титлата генерал е подарена от Първанов и Доган. Не е подходящо да се сравнява лейтенант с генерал.Един е управлявал самолети, а друг е държал маркучи. Вторият не може да преглътне това.Радев май е от тази порода, от която герберите няма да се освободят от захапката - проблемът на Бойко е, че той мислеше, че Радев ще захапе крачола, ама ги е захапал за гърлото. Президентът говори чужди езици - боко мучи на български - виждала съм го в Брюксел. боко дори злобееше към него, че е ходил на опера в Австрия. Въобще злобата на боко към Радев е комплексарска и има от самото начало комични размери. Рейтингът на Радев расте с часове. Тези, които го плюят и наричат с обидни епитети, всъщност вършат добра работа в негова полза. Добре, че начело на президентската институция стои човек със здрава нервна система и висок интелект.
3
 
4
 
3
georgi_shum до: pass
преди 1 месец
Ристьо в шок и ужас :) Ристьо в тотална паника. Виждаше ясно второто място и мандат, даже нощем сънуваше и първото място и сега.. Почти докосваше с ръчички мандата и сега... Бууум брутално занулен, прелъстен и изоставен пак на опашката на парламентарното представителство....Още преди година близо казвах на тукашните фенове на ДБ, че заиграването на Ристьо с чорапа Радев накрая ще им изяде главата, не вярвахте - е те ви булка Спасов ден.
2
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз разглеждам идването на тези млади хора в аспекта на сегашната ситуация. Няма нужда да се връщаме толкова назад. Както се казва, стана тя каквото стана. Не това очаквахме. Според мене новата партия се опитва да бъде възможно най-адекватна на необходимостта от промяна в България. Тези конкретни стъпки в началото им са подходящи. На добър път им желая и успех за България!
1
 
3
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Добре е, че новата партия иска да продължим с прехода и реформите, все пак и това трябва да се свърши. Започнахме прехода преди вече повече от 30г., време е да вървим към приключването му Вече задминахме средата на прехода, но имаме едно поне още 20г. работа по него за да приключим успешно с прехода. Така че всички би трябвало да подкрепят заявката за продължаването на прехода и реформите.