Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Великобритания обмисля помощ за енергийния сектор заради скъпия газ

Подкрепа ще получат компании, които поемат клиентите на фалирали свои конкуренти

0
 
1
 
5
дядя Вова до: Ivel
преди 2 месеца
Английските, да.
0
 
1
 
4
Ivel до: дядя Вова
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
За кои точно имперци става дума, или си го дефинирал още с определението комплексари. По мое скромно разбиране имаш предвид английските имперци, не става много логично от поста.
3
 
0
 
3
korn до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Има една теория, че оцеляват не най силните, а най адаптивните. Четох малко историята на компанията. Старо куче, оцеляло през годините и отговорно за най големите замърсявания с петрол в историята. СССР с всчкия му петрол и газ, Лукойли, роснефти и газпроми се разпадна защото не разбраха че в природата и живота винаги ще има промени.
1
 
4
 
2
дядя Вова до: Императорът
преди 2 месеца
Росатом да се държи далеч от Малобритания, че освен котката на Скрипал, мое да се натръшкат всички котки на Албиона, барабар с кучетата и всяка домашна гадъ!!! Тия комплексари и самовлюбени имперци нямат спирачки.
2
 
5
 
1
преди 2 месеца
Стига сте лъгали и сте се оправдавали с Газпром. Ръстът на доставките на руснаците спрямо миналата година е около и над 100% за всички европейски държави. По-добре обяснете как се стигна дотам, че държава с колосални енергийни компании като ВР и Мидичката да изпадне в катастрофална енергийна криза? Защо същите тия компании са принудени да РАЗПРОДАВАТ на половин цена скъпоценни концесии на сосни находища по цял свят и да наливат парите в губещи зеленашески проекти? ВР набиха милиарди в зеленашески работи - от нито един проект нямат печалба. Shell продава активи и ще раздава парите на акционерите - отказа се от съвместно разработване с Газпром Нефть на колосално ново находище на газ и слуз в Ямал - пак под натиск от пишман акционери (институционални) и Лукойл мигновено им зае мястото. Искам да ме турят на мястото на Рошавият. Още утре всички зеленаши (тия с власт, не бъбривците в социалните мрежи) ще бъдат изловени, съдени за икономическа диверсия и ще избират - въже или пожизнена каторга в мините. Веднага подписвам дългосрочни договори с Мидичката и ВР да доставят газ и петрол яко - ако трябва ще ги компенсирам с бъджетни пари за загубите от зеленашеските проcтотии. Веднага започвам строеж на нови АЕЦ, ако в Британия няма кадърни атомни хора, Росатом ще помага. Това е.