Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Французите май са прави за американците

САЩ винаги са загърбвали съюзниците си в преследването на своя национален интерес

   1| 2| 3    
0
 
0
 
26
khao до: korn
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
"да се правя" на нещо е приоритет на човека който виждаш в огледалото, живял съм достатъчно зада разбера как живеят местните, зада не се брои престоя ми за туризъм. ... и не ме наричай алколизиран, аз пия с отвращение ! :D:D
1
 
0
 
25
abdul до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
бъркаш се нещо.. комплекса е зад друго, също толкова припомпано.ФБ могат да го бастисат по всяко време.. стига да си намерят друга залъгалка.. мдаа, те решават кога да го бастисат, не "пазара" и в това ли се състои "богатствот на най-богатата държава в света"?? Мижи да те лъжем е цялата работа с американското БВП..
3
 
1
 
24
korn до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей селяндурин ***, на кав се правиш. Кой ти е променил генофонда бе, ти си същия *** като алкохолизираните русофили. Всички сте като излети от калъп. При вас няма мисъл, папагали. Сто процента си отишал в САЩ и си видял къв си *** и че нямаш ъкъл за нищо и се си прибрал на село в БГ да ръсиш мозак в местната кръчма и да плюеш капиталистите.
1
 
2
 
23
IQ96 до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Напълно споделям+
1
 
3
 
22
Dr. Vatnikov до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Печалбата на ФБ основно идва от реклама. Сумите са умопомрачителни. Това с шпионирането е по-скоро бонус. Е и политически чадър.
1
 
4
 
21
khao до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
епа мало ли е.... зад акциите им стои армията и военния комплекс? След като се провалиха със събирането на информация от тайните служби, решиха че този начин е по ефтин... правиш сайт с игрички и други ташшшаци, и всички сами си слагат личната информация.. приятели и интереси! .. и си готов, ефтино и чисто .. разбира се това го даваш на наше момче ... еврейче!
1
 
5
 
20
khao до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
моята логика е обратната ... че ние сме им дали стоки, а те хартийки. Живял съм в сащ година и половина, за разлика от теб! ... и да, бачкат повече от западно европейците, но имат и много разходи за покриване, за които трябва да бачкат по 25 часа на ден зада ги покрият ... като започнеш от военния им бюджет и една камара капиталисти които блажат от бюджета! ... нема изработване на тая алчност...Всяка война срещу катуните ни бааава мамицата, тъъъпо парче! Изобщо не е в наш интерес, напълниха ни с бежанци и ни съсипаха генофонда и културата, а като гледам катуна изобщо не намалява .. но става по беден и радикализиран!!! ... с Китай е същото, кой ги направи световна сила ако не американосите? Ти си някакъв малоооумен ***!
3
 
4
 
19
korn до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По твойта логика те са изработели стоки за няколко стотин милиарда и ние сме напечатали малко хартийки и сме им ги пратели нали? Само не ми казвай че американците не работят и изработват, със сигурност работят повече от европейците. Всеки българин живял в САЩ ще ти го каже. Всяка война в която американците разреждат мюсулманските катуни е в наш интерес, кофти звучи но е факт. Новата им стратегия за ограничаване на Китай, пак имаме полза от нея. Достатъчно проблеми имаме с алахакбаровците които искат да идват насам, няма нужда 1,5 милиард китайци да решат да се придвижват бавно към Европа.
1
 
3
 
18
abdul до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
тя да не струва 0.00?
1
 
3
 
17
abdul до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да, добре.Т.е. потвърждаваш, че зад акциите на фейсбук стои... какво? Какво си купуваш, когато си купиш акция на фейсбук и има ли причина утре т