Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Китай забрани сделките с криптовалута

Цената на биткойна се срина с около 6%, тази на етера – с над 10%

   1| 2| 3| 4    
3
 
3
 
37
nikiangel до: Solar Power
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Че ти описа перфектната пирамида току що бе бате :)Нали уж биткойна валута на бъдещето, само ще расте ала бала. Що бягаш през 2 дена да обръщаш в златце :).Защото съзнателно или не, знаеш че тая пирамида на криптото като се срине, камък върху камък няма да остане.А на един друг дето писал по надолу за Гари Генслер ще кажа, прочети си вица за аквариума и п*д*раса.Блокчейн, супер, ама изгенериран от ФЕД, а не в някое от 5000те мазета дето в момента се "печатат" шиткойните, или вече станаха повече от 5000 валутите?
3
 
2
 
36
khao до: Solar Power
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
викаш, добре че не бройката на успешните сделки не е толкова голям... хахахаха! Ние за всичко сме прави... спекулирайте си на воля, но само не ми го представяйте като актив или валута, защото на всеки технически грамотен му е ясно че е 100% пирамида.
4
 
1
 
35
Solar Power до: Solar Power
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
А инъче някои са много прави,че ръста се дължи и на принтирането на долари и евро..... но такъв е живота :)
3
 
4
 
34
Solar Power до: nikiangel
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Пара правим. Аз дори след всяка успешна сделка с биткойни/етери/бнб правя диверсификация. Например купувам си PAXG или направо 1 унция злато директно с биткойни и златцето пристига у дома :) Но PAXG е по добро ! Пак имаш злато , но си по мобилен можеш да го продадеш веднага а и вземаш много добра лихва от 5.5% за златото. Така,че света не спи :) Някои хора все още са си конспиратори и такива ще си останат. Същите са и антиваксърите :)
5
 
3
 
33
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
За съжаление на някои хора погледа им стига до временната цена, някакви спадове или ръстове, но им убягва голямата картина - че това нещо няма стойност.
3
 
3
 
32
преди 2 седмици
Всяко чудо за три дни.Точно толкова му трябваше на пазара да се върне над 44к за бтк и 3к за етер, нивата отпреди поредната забрана.Кучетата си лаят, керванът си върви.
4
 
3
 
31
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Пак ли да го напиша? Добре:НЕ прозвежда НИЩО, НЕ генерира приходи, нито печалба, НЯМА значим принос или полза за обществото. Елементарно е, това е нула. Модерна и спекулантска, но нула.
4
 
4
 
30
cherney до: Dr. Vatnikov
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Да, шефа на щатската комисия по ценни книжа SEC Гари Генслер също явно е баламурник и преподава в MIT за пирамиди и шиткойни, щото там води лекции за блокчейн и дигитални валути!? Изглеждате адски нелепо отстрани с напълно неинформираните си мнения и нежеланието да научите.
3
 
2
 
29
khao до: Shadow1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
бях под 35 (по точно на 33) когато разбрах че е пирамида... надявам се да си доволен сега
2
 
2
 
28
khao до: julian12
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
дюнер, а какво е тогава?... я ни разясни ситуацията, че да се посмеем малко!