Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Силите в Германия са изравнени - първите партии са с почти равен резултат във вота

Минимална преднина имат социалдемократите, сочат предварителните резултати, но вероятно предстоят дълги преговори за съставяне на кабинет

0
 
5
 
5
ert до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
При демокрацията е така, важно е кой разпределя порциите, както е казал колегата, а преди него един друг наш политик. Ако няма какво да се разпределя, тогава се печата, че да има. Иначе няма как да се крепи управлението при демокрацията, ако нещо не се разпределя.
0
 
7
 
4
julian12 до: potten
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като гледаме какво става с демокрациите... деградацията и на всички нива.
1
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мног тесногръдо и ограничено разглеждате въпроса. Важното е евроуправленско ниво какво става, кой ще управлява ЕС и съответно ще разпределя порциите, големите порции. Досега дълги години беше ЕНП, сега обаче това не е сигурно. Нали се сещате, че без порциите от ЕС разпределени през ЕНП, то нейните ЕНП партии на национално ниво ще станат по-слаби? Без порции трудно се крепи власт, защото на по-ниските нива искат нещо насреща за работата си. Долу-горе както беше ГЕРБ, докато имаше какво да се разпределя надолу беше ОК, като няма започва деградация.
1
 
7
 
2
mrynmryn до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Различни статии ли четем? Тук пише, че това са най-слабите резултати на ХДС. Ако не направят коалиция, ги чака нашият вариант.
7
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всички играят, накрая Меркел печели хаха