Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

ББР с нова програма за 40 млн. евро в подкрепа на малкия и средния бизнес

Този път на фокус са и творческите индустрии и стартъпите

0
 
0
 
3
Quandt до: Зайо Байо
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Прав си. Програмата не звучи да е структурирана с особена мисъл, а по типичния добър стар принцип "Другари, дайде да дадем". И за периода е напълно вероятно ковчежникът на Зелените и другите приятелчета на Кирил Петков да не са на тези места. Но може би изначално не беше в мандата му като служебен министър да прави такова реформиране на ББР. Особено за банка с едва няколкостотин души персонал, липса на клонова мрежа и оперативна инфраструктура за обслужване на фрагментиран портфейл от МСП клиенти. Но пък защо да се коментира това, нали бившият министър-слънце е казал, че ББР трябва да е за МСП...
0
 
2
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Прахосване на почти 40 млн. евро. Е резултата ще почне да става ясен след 2 години, но измислилите схемата вече ще вършеят някъде другаде а и трудно ще бъде да бъдат подведени под отговорност. Най-много някой банков служител да го отнесе накрая.
0
 
1
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И двете категории в БГ носят нула приходи. Ей така се прахосва държавна пара за пореден път, но след внимателно вглеждане се виждат и бенефициентите (има дори стари муцуни от соц-а) :)