Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

На Европа все още ѝ липсва обединяваща визия

Само дълбока криза - като например завръщането на Тръмп в Белия дом - може най-накрая да подтикне Стария континент към действие

   1| 2    
3
 
5
 
6
преди 3 месеца
Аха, да - най-страшната заплаха за Европа бил Тръмп, а не собствените и властващи иди-0ти !!! Впрочем сега като гледам май не съм разбрал добре - Тръмп бил заплаха не за Европа, а за либepacтията !!! Да, тука сте прави - Тръмп е враг на всичко гнъсно, противоестествено, изpoдено и слабoyмно !!! Затова въпреки мизериите му - евроджeндъpaците още се кефят на менталният *** байдън - защото той е не само един от тях, но и тяхна еманация. Най-важната държава на света - водена от индивид, който е съмнително дали си помни и цялото име !!!
2
 
2
 
5
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Старшинка от запаса, в празната ти кратуна има само вакуум, сърпичуци и лозунги за неособено интелигентни. Европейците си живеят живота, а ти броиш стотинките, напът за външния клозет, с пяна на уста от кълнене по класовия враг.
1
 
4
 
4
преди 3 месеца
Повтарям се но пеераси и зелени никога не могат да бъдат обединяващ фактор. Могат да се пресърнат единствено в новите нацисти на стария континент, както се пробват демократите в САЩ. Успехът им зависи от това доколко хората са си запазили умът и кондицията сред всички тези кризи следващи една след друга.
4
 
4
 
3
преди 3 месеца
От 500 години Европа (западна) има визия = да граби! Но одъртя и доста държави вече може да и избият зъбките! Затова и се прави на улава..
4
 
2
 
2
преди 3 месеца
Що за *** цензура да ти реже текста?!
4
 
1
 
1
преди 3 месеца
На Европа все още