Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Манията по криптоактивите изстреля продажбите на NFT до нови върхове

Обемът на продадените незаменяеми токени през третото тримесечие е над осем пъти по-голям от този за предходното

1
 
0
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тука сте се разбрали все разбирачи, които не са инвестирали нито 1 лв. в живота си. Почетете малко преди да имате мнение по въпроса. Много хора инвестираха, станаха богати и финансово независими. Не им завиждайте :)
0
 
2
 
6
khao до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
но познавам и един дето се изгържа само от залози на мачове... така че хора има всякви, пари се правят от много неща ... често и от човешкото нещастие, от измами, наркотици и тнт! ... и преди да ми кажеш, ама тия неща са Незаконни, незабравяй че в един момент са били законни! Така и с битконя... като се спука балона и народа изпищи, действащите реактивно политици ще забранят коня завинаги! ... само стой и гледай, ама първо требва да спрат печатницата която го "храни"!
0
 
1
 
5
khao до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
избили залога... не инвестицията! само да те поправя, че имаш лека грешка с термините .. и тези които няма да си вземат залога, ще са около 90% от играчите... така че всички останли трябва да е за тях, а не за печелившите! Това колко милионери от крипто има, няма как да го знаеш... така че не говори на изуст, както обикновенно.. аз познавам само един (живее в щатите) и той се занимава с това от доста отдавна (поне от 2013та), още преди да стане модерно ... и стана предимно от продажба на копачки. Той е от зарибителите-рибари...
2
 
4
 
4
bgMan до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Всъщност тези, които имат ум в главите си ползват криптото само за да увеличават личният си кеш във фиат. Така че когато гръмне ще го отнесат само тези, които не са си избили инвестициите. Всички останали обаче ще са много по-богати отпреди. Не знам дали ви минава през ума, че вече има много повече български милионери от крипто, отколкото е милионери е произвела индустрията на България. Само че не са в България и въобще нямат намерение да узаконяват всичките си доходи в мутренска и мафиотска България.
2
 
4
 
3
Dr. Vatnikov до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нищо, на балъците пари не им трябват. Те ще имат виртуални "имоти", а едни чичковци, хихикайки доволно, ще им приберат "гадните фиатни пари".
2
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ето това е още по голямо безумие ....
1
 
7
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Крипто сегмента като гръмне, .сом балона и кризата от 2008 ще ни изглеждат като детско парти.