Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Сделките с жилища у нас продължават да растат, но цените са в застой

Увеличава се интересът към парцели за строителство на къщи край големите градове

   1| 2    
0
 
6
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като гледам по-голямата част,от тези "жилища" строени и продавани като "имот с инвестиционна цел" (то за живеене там трябва да се мразиш).Та,определено категорията "Имитиращ продукт" незабавно трябва да се въведе в строителството.
0
 
5
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тези дни чух прогноза, че в следващите две години нямало да вдигат лихвите. Обаче инфлацията е факт. Интересно как ще борят инфлацията без лихви? От 2008ма реално се изливат пари от централните банки надолу по веригата за да спасят положението. Най-сетне настъпи дългоочакваната инфлация. Въпросът е сега - накъде. Обезценяването на дълговете добре, но инфлацията е като огън - не става за игра. Последна фаза - всеки купува всичко, на каквато и да е цена, с какъвто и да е кредит. Факт ли е това? То скоро хора няма да има у нас. За какво ли ще са ни тези имоти в повече?
0
 
9
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Добре, може ли да пишете сериозна статия, базирана върху "наблюденията" или по-скоро на мераците на някаква нечувана агенцийка за продажба на имоти??
0
 
6
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Продавам апартамент-токен, който репрезентира моя дом... може да си го купите за 50 000 лева (ефтинджос, бацее) ! И ще притежавата изключителните права върху дома ми, но във виртуалната среда ... всеки ден може да ми идвате на гости и да правите квото си искате... но във виртуалната среда! даже виртуално може да ми откраднете дограмата!Ае желаещите наВам!
0
 
9
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
:) важно е оборот да става... само ненормални биха купували на тези цени
1
 
3
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
https://***.investor.bg/sviat/6/a/ochakvaniiata-za-stabilna-nisko-lihvena-sreda-otpredi-godina-ne-sa-na-dneven-red--336727/Очакванията за стабилно ниска лихвена среда отпреди година не са на дневен ред
1
 
6
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Имаше един сериал "Развитие в застой", баш на това ми напомня ситуацията.
3
 
10
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Балон при недвижимите имоти няма .Балон никога няма докато не се спука.Тогава всички участници в надуването му ,банки,строители,агенции за недвижими имоти,брокери,признават че такъв е бил налице ...
4
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Р. Кийосаки: През октомври предстои най-голямата катастрофа в световната история04 Октомври 2021 17:15Това ще бъде най-голямата катастрофа в световната история. Никога не сме изпомпвали толкова дълг. Дългът е най -големият проблем от всички... съотношението дълг към БВП не е синхронизирано. Така че, когато се срине и това ще събори всичко с него, тогава ще купувам повече злато, сребро и биткойни, каза Кийосаки. S&P 500 наистина е S&P 7 и се поддържа от министъра на финансите Йелън и председател на Фед Пауъл. Няма връзка между икономиката и това, което правят Йелън и Пауъл."Големият дебат е има ли инфлация или дефлация. Исторически ... номиналният дълг към БВП е корелация на М2, обема на парите и скоростта на парите. Причината, поради която Йелън и Пауъл се забъркват, е, че са разширили М2, така че всички смятат, че ще има инфлация, но скоростта на парите намалява. Хората не харчат пари. И така, те изпомпват всички тези пари, цените се покачват ... така че това е преходна инфлация. Но проблемът е, че ние сме заседнали с този огромен дълг и всичко, което е направено, е да надигнем фондовия пазар и пазара на недвижими имоти. Парите не са отишли в икономиката. Това е тъжната част, каза той.
2
 
9
 
2
преди 1 месец
Не вярвам че растат сделките поради много голямата имиграция и постоянно намалящото население у нас. Хубаво е да има реални данни от регистъра, когато се правят подобни изявления. Пандемията и първият локдаун са причините много хора да поискат имот извън градовете по възможност с достатъчно площ за отглеждане на различни неща при нужда.