Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

ЕС може да преглътне горчив хап, за да прекрати търговската война на Тръмп

Брюксел признава, че може да се стигне до компромис за износа на европейска стомана и алуминий, вкл. квота, обвързана с мита

   1| 2    
3
 
1
 
16
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
хех ... импе , колко да не се е случил зеленият преход ... уругвайците за 20 години го обърнаха на възобновяеми , нова зеландия им остават 5-10% , етиопия са на ВЕИ нема и да започват въглища и газ , коста рика са на ВЕИ , и о чудо! ... канадците , 38млн канада произвежда 650TWh електричество , БВП 1,7трлн , от което 80% беземисионно ... :))) ... до 2050 ще е 100% , инсталират перки и плочки яко ... щото са с южно изложение ... а матушката дето всичко е безплатно в нея , 144млн , 1050ТWh електричество , БВП 1,6трлн ... и 60% енергия от фосили , и никакви изгледи това да се намали ... и гледам цената на ток за бизнеса в канада колкото тази в рассия ... :))) ... нещо ти се чупи безплатното ток в рассията ... що така ... ?!
3
 
1
 
15
ing5rov до: korn
преди 1 месец
корнуто , ти на луната ли живееш ...?!
4
 
1
 
14
korn до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
''като останат без топлина и работа и светлина и хляб''. хахахаха Ти сериозно ли? Руснаци чакали хахаха тази смешна Русия, която знае само да продава суровини, бензиностанцията на Европа и Китай. На това ли се възхищаваш, на бензиностанции?
2
 
4
 
13
преди 1 месец
Зеленият преход няма да се осъществи - а налагащите го изобщо не правят сметка дали това ще стане или не. Те просто искат да гепят парите !!! Руснаците ги чакай да дадат фира - то тия дето ги погребват, сами падат в него - както беше поговорката. Тая зима Европа и вероятно големи районни от Китай ще бъдат като дискотека - Русия ще грее като слънце и руснаците ще се смеят до припадък. Последно четох, как от ЕС натискали укрите да им дават огромни количества дърва - явно ги е срам и дърва да искат от Вовата. по конкретната тема, която започнах - напоследък поинвестирах именно в стоманодобив, сигурно се сещаш къде... там където токът е - от наша гледна точка - направо без пари !!! И тъй като Царевичаков е отчасти прав - и цените се вдигат дори от тия, които могат да не правят това, ще инвестирам и в тези, които произвеждат токът, който още е като за без пари !!!
2
 
5
 
12
преди 1 месец
Кукуруз - НИКАКВИ зеленашески простотии не могат да обезпечат енергопотреблението на един континент като Европа - в умереният пояс, гъсто населен, че искаш да живее и в съвременността, а не в ранното средновековие. Мисля, че предвид случващото се - това го разбраха всички, без такива като грета, урсулата и тимерманс... е, явно още не всички - ама и другите ще го разберат, като останат без топлина и работа и светлина и хляб. Тук не говорим за покачвания и спадове поради някакви пазарни машшшшшинации или временни спорове между производителите. Говорим за тотален иди-0тизъм. Няма как търсенето на нещо да расте непрестанно, а ти с насилствени мерки да ограничаваш добивът му. Три подобни пеpвеpзии цената има само един път - нагоре !!!
1
 
5
 
11
преди 1 месец
Не коментира, защото е тотално некомпетентен във всяка икономическа област и единственият му принос за дискусиите в тоя сайт, са неговите отчаяни маcтyрбации над снимката ми !!! Нещастникът - сигурно изплаща много лоша карма, щом бог го е наказал така жестоко още от раждането му :( Дори Стоенчик се понаучи на това-онова - само тоя е безнадежден случай....
2
 
2
 
10
ing5rov до: bgMan
преди 1 месец
мхм , дотогаз я камилата , я камиларя ...
0
 
5
 
9
evlogi до: bgMan
преди 1 месец
Някой тука беше казал един готин лаф, приложим към темата:когато започнеш да копаеш нов кладенец, не бързай да заравяш стария...не се знае каква вода ще излезе.
4
 
1
 
8
bgMan до: ing5rov
преди 1 месец
Ама много ти се иска, обаче когао се осъществи зеленият преход след това руснаците ще дават фира, защото целият им бюджет се базира на продажби на енергоносители.
2
 
3
 
7
ing5rov до: korn
преди 1 месец
само дето кат / ако / се осъществи "прехода" , европейците ше са дали фира поне 70 % ...