Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Биткойнът скъса оковите на акциите и пое по свой път

Ако досега двата класа активи бяха в унисон, то от началото на месеца тенденцията е друга - за радост на биковете

0
 
4
 
6
Solar Power до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По лошото е ,че когато хората не харчат държавата не взема ДДС 20%. А парите и трябват за да плаща на държавните служители. По този начин на държавата и трябва нов и нов кредит. Така е в целия свят. Предстоят няколко неща да се случат. На първо място отрицателни лихви за да накарат хората да харчат ! Да купуват акции,крипто,имоти и т.н. а държавата да взема ДДС и да се стимулира икономиката. Второто което предстои е въвеждане на данъци при крипто. Няма оттърване от критпото при условие,че вече и пенсионни фондове има там :) Така,че който превари той завари.......
2
 
3
 
5
Solar Power до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не съм съвсем съгласен поради 2 причини. Златото не ти носи доходност която можеш да прибираш редовно. Златото е много ниско ликвидно ! Което означава,че когато ти потрябва да го продадеш ще почакаш. Ако държиш на злато все пак много по добре е да инвестираш в PAXG !Относно криптото .... еми нормално напечатаха мнгоо юани,долари,евро.... ресторантите затворени ... вдигнаха на хората заплатите и те няма къде да харчат :)
4
 
4
 
4
bgMan до: дядя Вова
преди 1 месец
Вашите глупости и лъжи ги слушаме още от 80-те години, пък те американците още малко и на Марс ще отидат. А вие все си чакате нещо да падне и да фалира вместо да гледате каква *** сте. Имате ресурси за половин планета пък битието на гражданите ви е в упадък и мизерия като средновековното.
1
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма лошо новонапечатаните хартийки да се вкарват в балони. Така разумните ще се различават от неразумните. Съвсем скоро. След 2025-та гарантирано. А може и по-рано.
7
 
5
 
2
преди 1 месец
Ок съм да струва и 100 000 долара,но да мога без проблем да се разплащам нявсъкде с него,без контрол от банки и правителства,цената му да е стабилна във времето.Това се нарича стойност.Златото например при спад е много по добре да се купи защото пази стойност доста по добре.При спад обаче.
0
 
10
 
1
преди 1 месец
Светът е абсолютно полудял. Освен това изглежда от известно време всички традиционни средства са се изчерпали та такива средства се наливат в криптоактивите. Това е безумие. Няма нито един криптоактив, който да струва такива пари, каквито са котировките днес и това далеч не е краят на бичия период.