Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Aramco скъсява дистанцията с Apple по отношение на пазарната капитализация

В момента саудитската енергийна компания е трета по оценка след производителя на iPhone и софтуерния гигант Microsoft

   1| 2| 3    
1
 
1
 
23
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Дребната мижи.турка Митю "императора" пак избивал комплекси. На всеки, ходил в расията и излизал извън центъра на масква и питера му е ясно, какъв "прекрасен" живот водят руснаците. Мизерия, кал, липсваща или разпадаща се инфраструктура, алкохолизъм, жалки заплати, мафия, чудовищна корупция и безперспективност.
1
 
1
 
22
evlogi до: Императорът
преди 3 месеца
Мисля,че другите са подценени, и западните и руските, Тази година засега понамалиха подценяването, но според мен още доста ще поскъпват.
1
 
3
 
21
Стоян Петров до: cherney
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Трябва ли човек да е живял в русия, за да е наясно че е гнyсна държава? Според мен не.
0
 
3
 
20
cherney до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Разликата между мен и теб са едни 14г. прекарани в Русия, а за Сибир вероятно също знам повече. Дето има една приказка - там съм роден, там започнах училище и пр. За Русия си гледал някой пропаганден клип на Първи канал и до там.
1
 
0
 
19
Императорът до: zelka007
преди 3 месеца
Абе нз - ама каквото съм разсъждавал прогностически пред децата на тема икономика, енергия и т.н. - все се е сбъднало... Впрочем ти сам си свидетел на това.
2
 
0
 
18
Императорът до: Стоян Петров
преди 3 месеца
И какво смешно? Господин Вова обича да ходи по красиви места, така че туристите няма да се разочароват.
3
 
1
 
17
Императорът до: cherney
преди 3 месеца
Ти си напушен, нали? НИЩО от това, което пишеш няма общо с истината !!! Русия е почти напълно самодостатъчна икономика, може би най-самодостатъчната в съвременният глобален свят и това го казват експертите. Колко са средните заплати в Русия всеки може да провери с два клика в Интернет... и ще ти кажа, че общо взето можем да се сравняваме по средни заплати с по-голямата част от европейска Русия, но можем само да въздишаме по доходите на сибиряците, на които заплата от 60-70 000 въобще не е нещо, което прави впечатление. Впрочем там и с 40 бимберици на месец може да се живее съвсем прилично, като се има предвид, че повечето им цени са наполовина.
1
 
0
 
16
Императорът до: evlogi
преди 3 месеца
Че те всички други големи слузести компании - общо - като пазарна капитализация - сигурно не струват 2 ГБ !!! Поне руските само би трябвало да струват най-малко 1.5 ГБ. Значи - чаршафосаната ли е надценена или другите са подценени... или и двете са отчасти верни?
1
 
5
 
15
cherney до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Това твърдение "да им врътне крана" е някаква много сериозна глупост. 75% от всичко, което се потребява в Русия е внос, а се купува срещу щатски долари. Тия долари от къде идват според теб? Апропо, господарят на света не управлява държава, в която средния нетен месечен доход е в размер на минималната работна заплата в България. И не се крие в бункер, щото се опасява да не го гръмнат или свалят от власт чрез преврат
0
 
5
 
14
Стоян Петров до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не че има връзка с темата, но така искрено се смях като го прочетох, че е задължително да го споделя : " Ростуризм совместно с туроператорами разработает туристический маршрут по местам отдыха президента России Владимира Путина. Об этом говорится в сообщении ведомства."