Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Lego вече няма да прави разлика между момчета и момичета

Производителят няма да етикетира нито един от своите продукти с надписи "за момичета" или "за момчета"

2
 
1
 
6
khao до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
ама и ти горкия си тъъъп като легоджиите... къв пол, кви 5 лева преди пубертета... като си на 5 и имаш пишшка, това не те прави мъж!... чак към 4-5 клас започваш да се интересуваш от жени (за теб не важи де...), а тогава сменяш играчките... вместо да си играес с Лего, започваш да си играеш с патката си (ето тук вече си опитен).
2
 
4
 
5
преди 1 седмица
"Lego вече влезе в новините през пролетта с набор от играчки в цветове на дъгата...."...хаха , е накъде без педрастията ?!
3
 
6
 
4
преди 1 седмица
Момиченцата трябва да растат с разбирането и желанието да станат жени, момченцата: да станат мъже !!! Какви полови стереотипи, бе? Хората са различни - има жени и мъже !!! Борбата с половите стереотипи при дечицата днес, създава възрастни противоестественици утре !!!
3
 
4
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Точно в навечерието на Международния ден на момичетата Lego обяви нова стратегия за разбиване на половите стереотипи!----Ей това е класика в жанра!... ще разбиват полови стереотипи в ден който създава такива!
4
 
3
 
2
преди 1 седмица
А може ли родителите да не правят разлика между лего и останалите играчки на пазара?
3
 
2
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Пълни глупости, хората ги купуват, защото блокчетата, които имат отпреди 30г., все още се напасват със сегашните, а и е една от най-подходящите играчки за деца, за да развият някакво въображение, за разлика от всичките готови неща, които се предлагат.