Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Бъдещото германско правителство ще ускори с 8 г. отказа от въглищата

Въглищата осигуряват една четвърт от производството на електрическата енергия в Германия

3
 
1
 
6
ing5rov до: bgMan
преди 1 месец
може , може ... пийнали са мозъка на редовия шваба примерно и го яздят както си искат ...
0
 
6
 
5
bgMan до: ing5rov
преди 1 месец
Не може идиотии да са най-богатите, че и да управляват и движат ЕС вече толкова десетилетия. Идиотитее са в Русия и Беларус.
2
 
4
 
4
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
е кво да сравнявам ... идиотията там е на трета степен ... тука у нас все още се диша ...
4
 
3
 
3
Dr. Vatnikov до: dr.5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да бе, "много да зле" тия германци, направо да ги ожалиш. А тия, дето горят въглища, са новите лидери на света и бъдещето, нали?! Еййй, научихте от дядовците и бащите ви, за "глупавите германци и американци", а на "глупавите" държавите им ги виж, после ги сравни с "умните".
2
 
7
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Леле тия германци са много зле. Някога, преди почти век се увлякоха по кафявия ф.м, а сега са се увлекли по зеления такъв. А тъжното е, че точно техни физици преди век поставиха основите на съвременната термодинамика. В нея ясно се казва, че за да създваш по-подредена система ти трябва по-голяма енергия, а създаването на такава енергия увеличава още повече ентропия (безредието) в околната среда на системата. В карйна сметка създадената ентропията винаги е по-голяма от създадената енергия. Тия пусти германци. Таман успяха да създадат един съюз, в който са начело и го водят и ще вземат да го разрушат с безрасъдното си поведение. Е, вярно, че злите езици говорят, че ЕС е създаден под натиска и ръководството на САЩ, но и с идеи взаимствани от германски икономисти, съветници на Хитлер, но това няма значение.Важното е че направихме нещо, а сега ще вземем да го разрушим. Когато водиш политика, която създава повече конфликти и напрежение отколкото разрешава и успокоява, краят е предизвестен.
2
 
5
 
1
fon
преди 1 месец
Е, ние ще ги увеличим, както каза Хвърчилов.