Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Байдън води война за демокрация на два фронта

Вътрешните проблеми обаче спъват усилията му да защитава свободата в чужбина

0
 
2
 
6
преди 1 месец
Узерпатор воюва за демокрацията? Това е майтап, нали? Ватенка - никой не иска САЩ да се срине... ама натам се отива :( Там където нормалните хора са тъпкани и мачкани, а утайките имат привилегии - нищо добро не може да се случи.
0
 
8
 
5
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
мхм , сплотява друг път ... чернюхите събарят паметници и палят магазини / след като ги плячкосат /...
5
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това, че има самокритика е много добре. Когато има самозабравяне, тогава е страшно. А другарите копейници колко време чакате Американския Рим да падне, дядовците ви умряха, после бащите ви, сега и вие с тая мечта. И на Бай Дън времето ще мине, може би най-слабия президент за последния век. И пак ще дойдат добри години. САЩ отдавна не е просто една нация, а една идея, която сплотява всякакви раси и вероизповедания.
4
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
как така не сте ваймар? Свръхпечатането на пари е оправдано, само ако има външни на империята територии или широка основа на пирамидата, която да плати сметката - безболезнено. Такива нема. Дори собствените ви хора не обмислят трета работа за изплащане на втората ипотека, а забава чрез грабежи от врагът и употребата на насилие. Как така - не сте Рим! Ясно се вижда аналогията в управленията: Вашингтон-триумвирата, Рейгън-Август, Буш-Тиберий, Тръмп-Калигула и Байдън-Нерон. Връщане назад НЕМА!А иронията във всичко това е, че еврейчетата спретнаха номер и на рим и на ваймар с една и съща далавера-пирамида у финанцовата система. съгъ е по-сложна и по-трудно се избушва. ОБАЧЕ! След количествени вместо приемане на сътресенията и войната във фананцситемат: оздравеване чрез пазарот и затегане на дисциплинен за елита не съществува.
4
 
7
 
2
преди 1 месец
Вътрешната война, която я води в САЩ не е за никаква демокрация ами за тотална ЛГБТ диктатура.
1
 
7
 
1
преди 1 месец
Ако искаха по-малко вътрешни проблеми не трябваше да се занимават с фалшифициране на избори и измисляне на толкова много неистини и ЛГБТ простотиии.