IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Fisher-Price пусна телефон за възрастни

Устройството е функциониращо копие на класическата играчка на компанията Chatter

14:59 | 19.10.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Fisher-Price</em></p>

Снимка: Fisher-Price

Ако някога като дете сте си мечтали телефонът-играчка Fisher-Price наистина да работи, сега можете да сбъднете мечтата си.

Компанията за играчки представи специално издание на емблематичния си телефон Chatter по случай 60-годишнината си – и то напълно функциониращ, който може да прави и приема обаждания, пише Engadget.

Телефонът се свързва с операционната система на смартфона ви – iOS или Android, чрез Bluetooth и трябва да бъде в рамките на 4,5 м разстояние от мобилно устройство, за да работи.

С едно зареждане телефонът Chatter може да предложи 9 часа разговори, а освен това идва и с бутон за високоговорител.

С изключение на функциите, които превръщат играчката в реално работещо устройство, Chatter за възрастни изглежда по същия начин като класическата играчка – с телефонна шайба, червена слушалка и колелца.

Макар че устройството не може да прави нещо друго освен да приема или осъществява обаждания – и едва ли човек ще го носи със себе си с тази цел – то остава страхотна нова джаджа, която лесно предизвиква носталгия.

Напълно функциониращият телефон струва 60 долара и ще се продава единствено в сайта на Best Buy до изчерпване на количествата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:19 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още