Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Стойчо Кацаров: Зелен сертификат няма да се изисква за деца под 18 години

Влизащите в сила от 21 октомври нови мерки няма да се отнасят за изборите и за участие във вота няма да се иска COVID сертификат

1
 
0
 
4
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Их бре, леле! Гранд Съксесър пак се е изтролилд с оценки . . . Никс бе, куршум . . . ;) :lol: Нещо по темата?
0
 
1
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Този с окото под мен е класически случай: озлобен лузър, антиваксър, кремлофил. Защо ли всички с подобни нагласи отговарят на това описание?!
1
 
0
 
2
преди 1 месец
Малко матрял за размишление (за можещите го . . . ) >>> СЗО: Европа е единственият регион със скок на заразените с COVID-19По данни на Световната здравна организация (СЗО) миналата седмица в Европа е регистриран ръст от 7% на новозаразените с COVID-19, която я прави единственият регион в света със скок в броя на инфектираните, предава Associated Press.В седмичната си оценка за пандемията, публикувана късно във вторник, здравната агенция на ООН заяви, че миналата седмица е имало около 2,7 милиона нови случая на коронавирус и повече от 46 000 смъртни случая. Данните са сходни с тези, отчетени през предходната седмица. Великобритания, Русия и Турция са страните с най-много случаи.Най-големият спад в случаите на COVID-19 се наблюдава в Африка и западната част на Тихия океан, където инфекциите спадат съответно с около 18% и 16%. Броят на смъртните случаи в Африка също е намалял с около една четвърт, въпреки недостига на ваксини на континента. Други региони, включително Северна и Южна Америка и Близкия изток, отчитат сходни стойности с предходната седмица, казват от СЗО.За трета поредна седмица случаите на коронавирус е Европа скачат с около 1,3 милиона нови случая. Повече от половината държави в региона съобщават за увеличаване на броя на заболелите.През изминалата седмица Русия многократно отчита нови дневни рекорди на случаите на коронавирус, а броят на инфекциите във Великобритания се е повишил до нива, които не са наблюдавани от средата на юли.
1
 
1
 
1
преди 1 месец
Европа стана лидер по мерки в борбата срещу Covid-19 - кака ви Урсула онзи де се отчете, че в ЕС вече 80% от активното население е имунизирано. Навсякъде наложиха зеления терор (сертификат), ваксини се поставят вече и по спирките на градския транспорт . . . А в същото я какво се случва: < http://m.focus-news.net/?action=hotthemes&id=7372 > Да нема неква връзка с масовата имунизация? Дали Кацаров или некой по-еркек нема да изкара един чарт - колко от хилядите заразени и пълнещи болниците да мрат там са ваксинирани . . . ?