Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Предстоящата климатична конференция на ООН е реална възможност

Пътят към нова енергийна икономика е ясен, но е технически и политически труден

3
 
0
 
5
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 месец
костя копейкин само това ли измисли ... ?! ... слаба ракия ... а скучната компания на мъск-а започват да копаят 29км тунел под вегас с 51 станции за качване и слизане ... екстра си бачка там системата , по едно време миналата година се беше закъхърил ... :))) ... yandex --> tesla loop las vegas
1
 
3
 
4
дядя Вова до: zelka007
преди 1 месец
Света е крайно време да се откаже от перки и слънчаци. Не връщат вложената енергия, а перките са вредни за хора и животни с инфразвука си. СВЕТЪТ ДА СВИКВА ДА ЖИВЕЕ С ФОТОСИНТЕЗА, червейчета и бубулечки. Със зеле много вървят..
3
 
2
 
3
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
света му дреме на шмайзера какво си пишете тука из форума импе , декарбонизират си мрежите и се електрифицират ... че даже и зелен водород си внедряват ... не още масово но си внедряват ... :)))
0
 
5
 
2
преди 1 месец
"Вече не е необходимо да се дискутира науката за антропогенното изменение на климата." "революцията в енергийната система се превърна в необходимост. " " STEPS просто стабилизират емисиите, което гарантира постоянно повишаващи се температури. " "Ядрото на новата система ще бъде електричеството, генерирано от възобновяеми източници." "Светът ще изисква огромно ускорение в предлагането на чиста електроенергия през следващото десетилетие. " - Да издирвам ли още необосновани и дори абсурдни твърдения в тоя пасквил, които се налагат като някаква даденост ??? Зеленашите крякат все по-истерически и това ще продължи, докато разбунтувалите се хора не им размажат моpдите !!!
2
 
4
 
1
преди 1 месец
На конференцията да се обсъди ползата от неваксинирането = по-малък въглероден отпечатък на човечеството! Или наопъки?