Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Путин: Енергийните пазари са пример за изчерпания капиталистически модел

Разбирам те, ако гласуваш за Тръмп през 2024 г., каза руският президент към републиканец

   1| 2| 3    
4
 
3
 
22
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей тва е майстор на измамата! Видя, че жизнения стандарт е мизерен, но не може и да го вдигне и започна да ги сапунисва за гадния капитализъм. :))) Минимална заплата в расията по-ниска от минималната пенсия в България, средна заплата в Бългатия почти двойно по-висока от расията... 1/3 от домакинствата все още са на външни клозети, цари масов алкохолизъм и ранна смърт. Чудесно, нали?!
2
 
3
 
21
kmilchev до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Така, че вземат ли се всички фактори, няма голяма разлика в заплащането между България и Русия за единица положен труд. Като цяло големите пари не се изкарват в Европа, а в Австралия или Сащ. От познатите ми, които са в чужбина именно в тези държави най-лесно се пробива. Тук говорим за петцифрена месечна заплата в долари и живот като на цар (стига да си кадърен и трудолюбив специалист).
3
 
5
 
20
kmilchev до: kmilchev
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Второто е, че тук в България шефовете те изтискват докрая на работа. В Русия нито ги тормозят служителите нито се преработват особено. Имат 28 дни отпуска по закон с опция до 40 дни при отлична работа. При нас са 20 дни по закон. Ако си в западна фирма в София може и до 24 дни отпуска да го докараш.
3
 
3
 
19
kmilchev до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това за заплатите особено е много голяма пропаганда, защото първото, че в Русия пенсионните и здравните вноски се удържат директно от петрола. Удръжките са общо в размер на 13%.
4
 
2
 
18
Mavi Goz до: Стоян Петров
преди 1 месец
И кво? Тва е работа на Петров и Боширов . Путин не им е платил за взривовете в Чехия и България и сега му отмъщават . . . :lol:
2
 
4
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
МОСКВА, 22 окт РИА Новости. Число погибших при взрыве в цехе по производству пороха в Рязанской области увеличилось до 17 человек, сказал РИА Новости представитель экстренных служб.
5
 
2
 
16
Mavi Goz до: Стоян Петров
преди 1 месец
А бре деби, това прилича ли ти на бедстващ народ?(https://steemit.com/blog/@steemmaster/moscow-is-the-worst-city-in-traffic-congestion-in-the-world) . (https://***.themoscowtimes.com/2019/02/13/moscow-has-worst-traffic-jams-in-world-study-says-a64477) . (https://aerotourmm.com/светлините-на-нощна-москва/)
6
 
6
 
15
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти наистина не си в ред! Говорим за средна пенсия 400 лева, за средна заплата преди данъци 1000 лева, за средна площ на новопостроените жилища 51 кв метра с идеалните части, за средна продължителност на живота на мъжете 66.7 години а пенсионна възраст 65, за над 1000 всеки ден починали от ковид, за милион по-малко руснаци през тази година, за oрди таджики и узбеки, за най-голямата джамия в Европа и въобще за нищетата и мизерията на която е обречен(самообрекъл се е) този нещастен народ...........ти ми говориш за тръби!? Не разбирам, защо мразиш руснаците?
6
 
8
 
14
Mavi Goz до: ejko
преди 1 месец
(Но русофобията е интересна болест - тя изключва обективизма.) . . . . Русофобията по нашите географски ширини е синдром на дълбока комплексарщина. Русия била Венецуела с ракети . . . А ракетите ги копат от нефтените кладенци . . . ;) :lol: Много ми е интересно, ако ЕС реши финансира и създаде такава военна мощ като Русия, какъв ли щеше да е стандартът на живот у страна-член като България или Румъния? Ние купихме 8 самолета и добавихме 3 млрд. лв. дълг към бюджета. И без армия ЕС е с рекорден дълг, който нема връщане, за американците положението с дълга пак е на масата и целата световна общественост беше посветена в битката за ново увеличение на тавана на дълга с трилиони. Обаче северната <Венецуела> си прави ракети и сичко, което им трябва за армията и не само, че не трупа дълг, но трупа злато и резерви. И в същото време автомобилният парк в Москва и Питер и доста по-впечатляващ от софийския, строят като луди нови сгради и инфраструктура, пътищата са им в пъти по-добри от нашите, магазините им се пръскат от стоки . . . За три години построиха неколко хиляди километра газопроводи по земя и под вода, а великият и богат ЕС едва сколаса за 20 годин да пусне ТАНАП-ТАП с непостижимите 15 млрд. кубика - за кого по-напред . . . . А Путин бил мноо т ъп и лош, че знае как да постигне всичко това . . . Сега чекаме кре тенът отдолу, Креватникова и Сюлейман Петроф да разкажат колко са им заплатите на рашките, ама ше пропуснат какви са им разходите за живот . . . ;) : lol:
6
 
3
 
13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
главное мерило - Человек.36 миллионам из них Путин пплатит по 200 срраных евро пенсии.Но Он не виноват, оно само.