IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви спортни залози можем да правим в Ефбет?

Спортният раздел, позициониран на водещо място в оператора, събира събития от над 20 дисциплини

09:23 | 22.10.21 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: pixabay.com</em></p>

Снимка: pixabay.com

Приключението в Efbet спортни залози ще Ви донесе забавни моменти и незабравими преживявания. Родната компания, която е сред лидерите в сферата на залаганията, предоставя изобилие от събития и пазари, придружени от щедри коефициенти и уникални бонуси. За да се присъедините към платформата и да се борите за атрактивни печалби, трябва да сте навършили 18 години и да се регистрирате.

Кои са най-популярните спортни залози

Спортният раздел, позициониран на водещо място в оператора, събира събития от над 20 дисциплини. Притегателна сила за потребителите се оказват футболните мачове, съпътствани от над 100 опции за игра. Има варианти за предвиждане на победител, резултат на полувреме, кой ще отбележи първи гол, както и по-нетипични пазари като корнери, удари и картони.

Естествено, най-голям интерес се забелязва към водещите първенства на Стария континент. Ще се докоснете до залози на Серия “А”, Ла Лига, Висша лига, Бундеслига, а още по-добрата новина е, че имате право да прогнозирате срещи от идните няколко кръга. Двубоите от efbet Лига и Втора лига също намират място в тиражите на букмейкъра.

Ако имате профил в Efbet, можете да опитате знанията си на баскетбол, хокей на лед, волейбол и тенис. Добавят се залози на най-популярните и авторитетни състезания, придружени от подробна статистика и много опции за залог.

Напоследък се отчита ръст на залаганията на еСпортове. Поради тази причина Ефбет позволява на потребителите да прогнозират турнири от сериите по Dota 2, CS:GO, FIFA и League of Legends.

Полезни функции за създаване на спортни залози

Efbet се грижи за своите потребители и подпомага тяхното участие чрез помощни функции и инструменти. Създаването на залози е максимално улеснено чрез електронен фиш, който се намира в дясната зона. Той Ви дава възможност да съставяте акумулатори, системи или да залагате с единични селекции. Налага се ограничение до 15 маркета на талон, а минималният залог е фиксиран на 0,50 лв.

Когато усетите колебания в развръзката на текущ фиш, имате право да го затворите чрез функцията Cash Out. Тя е валидна за повечето срещи и пазари, а предложената цена се уповава на ключови обстоятелства и фактори като резултат, оставащо време, статистика.

Почитателите на динамичните залози могат да прогнозират събития на живо и да печелят за броени минути. В тиражите присъстват маркети за предвиждане на следващ гол, кой ще спечели следващото разиграване в тениса и кой ще спечели следваща четвърт в баскетболен мач. За да вземете правилно решение, доверете се на актуалната статистика или проследете развоя на мача чрез пряко предаване. Всеки клиент, който има регистрация и средства в сметката, получава неограничен достъп до високотехнологичния лайв стрийм на букмейкъра.

Бонуси за залози на спорт

Освен с разнообразие от спортове, маркети и полезни функции, Ефбет може да се похвали с щедри бонуси за нови и активни клиенти. Успешно присъединилите се към платформата печелят 100%-ово увеличение на откриващия депозит до 200 лв. Средствата попадат в игралния баланс и могат да се използват за залози на различни събития.

Ако сте редовен потребител и залагате на спортни срещи в букмейкъра, ще се възползвате от допълнителни промоции и облаги под формата на бонуси.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:26 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още