Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Фон дер Лайен: Време е водородът да излезе от лабораториите и да влезе в живота ни

ЕС внася почти 100% от петрола и природния газ, който потребява, и 44% от въглищата, което води до сериозна зависимост

1
 
2
 
7
Императорът до: Стоян Петров
преди 1 месец
За няколко дни си въобразявах, че на тая и е дошъл акълът, но сега виждам, че положението е безнадеждно. Само революция от глад и студ на зима и люляне на тая, тимерманс и цялата им клика по стълбовете, може да спаси Европа :( То ВЕИ не могат да обезпечат редовното енергийно потребление, цяла Европа реве за газ пред Вовата и бичи въглища като ненормална, тая иска и водород да се произвежда !!!
1
 
3
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Фон дер Лайен говори правилните и точни, но далечни неща. Не съм разбирач, но връзването на веи-та ПАВЕЦ няма ли да нещо рационално? Не навсякъде има условия за това, но за България мисля че е приемливо. Някой скоро пита какво става с каскада Горна Арда. Ами мисля нищо.
2
 
2
 
5
преди 1 месец
Тая нещо е вдигнала температура и бълнува...
1
 
6
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тези работи с приказки сякаш стават.? Някои открития колкото елементарно да изглеждат минават години. Още далечната 1970 година пишеха за водордният двигател който в 2000 година ще замени класическите ДВГ в автомобилите. Чакалите в Брюксел решават след 2005 180 гр/ км ЕИРО-4 след 2009 90 гр/км ЕИРО-5 СО2 няма значение теглото и м3 на атомобила с малка разлика между бензиновите и дизеловият двигател. Да им обясниш е не-възможно затова качеството особено на немските коли падна защото са пълни с електроника които са проблем. Не напразно представителят на Тойота не може да разбре Европейците,че за няколко години тоя проблем ще бъде решен с електрическите автомобии същите си с "зелената енергетика " без атомните,газовите, които бяха на твърдо гориво електрическите центраите или ги разрушиха или ги затвориха и последствията са налице..
1
 
5
 
3
0pk
преди 1 месец
Той добре ще ни влезе водорода, ама тука ли ще си го произвеждаме и от какво или ще го внасяме от вън и няма ли пак да сме зависими от ценовите флуктуации на енергийния пазар?
3
 
5
 
2
преди 1 месец
Фон дер Лайен: Време е водородът да излезе от лабораториите и да влезе в живота ни >> Абе той ще влезе, но да не завиете на умряло!?
5
 
3
 
1
преди 1 месец
data , опорна точка в нашите разсъждения за интегрирането на онзи квадрат със страна 25км от фотоволтаици ... ?! ... първи проблясък ... ?!