Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Tesla влезе в клуба на компаниите с капитализация от 1 трлн. долара

Новината за сделката с Hertz тласна нагоре цената на акциите на автомобилния гигант

1
 
1
 
9
Pyramid до: zelka007
преди 1 месец
Зелков, преди две години - спомни си цените на суровините ТОГАВА - залежите на Матушката, бяха оценени на скромните 75 ТРИЛИОНА УСД. Остава загадка, как Тесла може да ги изкупи, т.к.от тогава насам, цените, скочиха яко.
1
 
1
 
8
Valentin13 до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
чакай пък аз да ти обясня, че си неук. когато се появи нов консуматор, а в случая това става в множествено число, трябва да му се резервира мощност и резервна такава. 100 000 коли, разбира се не са много, около 20 МВт, но все пак трябва нова мощност. това е 4-5 години с ОВОСа и строителството. а мрежата, която трябва да се изгражда е голямото строителство. ще направят така - ще дигнат набързо един кюмюрен ТЕЦ за да захранят електричките и после ще се бият в гърдите, че са осигури беземисиооно кормуване. за това твърдим, че зеленашите са ли.це.мери и л.ъж.ци.
2
 
2
 
7
zelka007 до: Valentin13
преди 1 месец
чакай да му цъкна на вальо едно минусче , щото пак неподготвен ги реди ...
1
 
1
 
6
zelka007 до: georgi_shum
преди 1 месец
доообър е ... :)))
3
 
2
 
5
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
импе , още една компания дето може да изкупи всичките подземни богатства на матушката ... де отива светът ... ?! мъск-а както е тръгнало май след десетина години ще си докара некой астероид да си добива от него квото му требва за железарийките дето си майстори ... чете ли , качват тия месеци фабричка горе , да си работят разни тайни ... :)))
6
 
3
 
4
Императорът до: Valentin13
преди 1 месец
Не се мъчи - няма да те разберат, докато не закъсат с таралясниците си, които няма къде да заредят. Херц явно насила се опитват да се самофалират. При тотален недостиг на ток - 100 000 електро-брички. В случаят мъск няма никаква вина, че има балами. Нищо в тая компания и при тия дългосрочни холистически тенденции не струва 1 ГБ.
8
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
хихи, харесвам го Мъска, има криза в света от недостиг на електричество, а той продължава да си продава електричките и баламурниците се юркат да купуват. но никой не пита - а от къде ток и къде е инфраструктурата за доставка на ток, ако все пак се намери отнякъде.
4
 
1
 
2
georgi_shum до: zelka007
преди 1 месец
Ох мамоу :))
3
 
2
 
1
преди 1 месец