Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Офис кризата в България се превръща в HR криза

Компаниите опитват да върнат служителите си в офиса поне в няколко дни от седмицата, но срещат сериозен отпор

   1| 2    
1
 
4
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Съдейки от коментарите, за да желаеш да се върнеш в офиса трябва да отговаряш на три характеристики. Да си мразиш децата, да си любител на мъжките голи хора и да нямаш никакви други социални контакти освен тези в тъпата си работа. Трагедия, честно...
0
 
5
 
13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако се наложи, ще си намеря remote работа на по-ниска заплата, но няма да се върна :)
0
 
3
 
12
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
няма такова нещо ... както ти казах за мен само онбординга е задължително да си в офиса, но след като свикнеш ... си до там! В нашата фирма даже собственика е хоум офис и идва чат пат
0
 
3
 
11
mrynmryn до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това на база на какво го съчини? Моята фирма преди имаше 40 дни хоум годишно, сега го направиха да можеш завинаги да си хоум, защото работата се увеличи в пъти и няма как да намираш служители само от околността, от 50 човека в нашия офис, 10 си ходят редовно. Като 2-3 от тях са защото децата им са вкъщи и не могат да работят, когато и те са им на главите. В моя екип дори няма българи, аз какво да правя в него офис?
0
 
4
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
*** моля, вижте как след 2 години няма да ни стигат офис площите!
3
 
5
 
9
ssaki до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Някога, имаше фирми в IT сектора, които осигуряваха на част от реалното възнаграждение. Като се появиха читавите (основно) външни компании, които предлагаха читави условия много от тез вероятно са си мислили сходно - "те па че ми каат". Днес, 10-ина години по-късно, фирмите от първата категория са точно толкова процъфтяващи, колкото динозаврите :) Същото ще стане и с отдалечената работа. Някои ще се приспособят, други ще изчезнат или ще се задоволят с хора, които не нямат квалификация да си смент лесно работодателя ;)
8
 
4
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Фирмите се усетиха от вредите на хоум офиса и започнаха да привикват служутелите обратно. Рано или късно партито ще свърши и пак трябва да се работи. Дори Фейсбук и Амазон го разбраха. Явно освен здравословна инфлация, трябва да има и здравословна безработица!
10
 
1
 
7
преди 1 месец
Връщането в офиса не е по желание,все пак говорим за работа.Оставете ги без заплати няколко месеца и сами ще дойдат.
2
 
6
 
6
khao до: Zalmoxis
преди 1 месец
Няма профилна снимка
твоето е частен случай... аз ходя в офиса щото у нас имам малко циврещо дете ... и знаеш ли колко е яко като сте само 5ма в офиса ... от 50!Можем да ударим едно голо мъжко хоро на спокойствие!
2
 
5
 
5
Zalmoxis до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пффф.. не съм виждал никой от 2 години почти :) а съм дома от 2015