IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мобилното приложение RaiPay вече е налично в AppGallery

Дигиталният портфейл дава възможност за бързи и лесни безконтактни плащания само с мобилния телефон

15:07 | 01.11.21 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Илюстрация:&nbsp;Huawei</p>

Илюстрация: Huawei

Собственият онлайн магазин за приложения на Huawei AppGallery се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден. Новото попълнение в AppGallery e  дигиталният портфейл на Райфайзенбанк - RaiPay, в който потребителите могат да добавят своите дебитни и кредитни карти, издадени от банката, и да следят наличности, трансакции и дневни лимити по всяко време. 

Едни от ключовите предимства на приложението са възможността за безконтактно плащане на ПОС терминал и теглене от банкомат само с мобилния телефон, ако той поддържа NFC, например най-новия HUAWEI nova 9, както и опциите за потвърждаване на безконтактните плащания, с пръстов отпечатък, със средството за отключване на екрана или парола. С RaiPay потребителите получават информация за плащанията и тегленията, направени както с дигиталния портфейл, така и със самата карта. Информацията включва дата, час и сума на извършената транзакция, както и нейния статус.  

Една от любимите на потребителите функционалност на приложението е лесното потвърждаване на покупките с карта в интернет с пръстов отпечатък или с паролата за RaiPay.

„В Райфайзенбанк винаги се стремим да осигурим най-иновативните, удобни и интересни продукти за нашите клиенти. С пускането на дигиталния ни портфейл RaiPay в App Gallery потребителите със смартфони Huawei вече могат да правят бързи и сигурни плащания само с телефона си, както и да потвърждават покупките си в интернет по много интуитивен начин – с един клик на телефона си“ – казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране, Райфайзенбанк (България).

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 560 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. От януари до септември 2020 г., броят на изтеглянията от AppGallery достига 384.4 милиарда, а компанията си партнира с 2.3 милиона разработчици от целия свят.   

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още