Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Новината от срещата на Г-20 - единният фронт на САЩ и ЕС срещу Китай

Споразумението между тях разкрива нов подход, който може да доведе до най-значителните промени в международната търговия от половин век

2
 
3
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Стана това , което на пръв поглед бе абсолютно невъзможно. Знаменосците на глобализма , изглежда погребаха глобализма, като формираха свой собствен блок в който се очаква , че ще закрият достъпа на Китай-фабриката на света и на Русия , която по признанието на американските воени експерти била в състояние десет пъти да унищожи САЩ, още повече че наред темоядреното оръжие , пак по американско признание, тя води с няколко години напред по най модерните в момента оръжейни системи.Тогава ? Изгележда обект на внимание може да стане някой от по слабите съюзници , след като срещу враговете нямат реален шанс!?!
2
 
7
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Както Байдън каза в съвместното си изявление за пресата с Фон дер Лайен, споразумението ще ограничи достъпа до американските пазари на *** стомана от страни като КитайРуският природен газ е също " мръсен , недемократичен" . Имам чувството ,че не са хора на определена възраст а "деца от детската градина" Заслужава ли си с такива хора въобще да се говори ?.
3
 
5
 
1
преди 2 месеца
Новината от срещата на Г-20 - единният фронт на САЩ и ЕС срещу Китай >> Ура другари и другарки! Единен фронт! До пълната победа над... над.... аве до пълната победа!!