Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

През дупка в стената на оградата… и от другата страна

Откакто стотици мигранти тръгнаха от беларуска страна към границата с Полша, по протежение на импровизираната ограда беше изграден палатков лагер

4
 
2
 
8
khao до: alex8712
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Русия е държавата от която се бяга най масово... кой знае в тия орди колко са руснаците под прикритие опитващи се да се шмугнат на Запад заедно с афганистанците! :)
3
 
3
 
7
alex8712 до: дядя Вова
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
''имаше опити за въоръжен държавен преврат'' - на вас все цветни революции ви се привиждат; на страха очите са големи :) Турция граничи с Ирак и Сирия, с кой граничи Беларус, че цъфнаха няколко хиляди бежанци толкова на север? Трафик на хора, организиран от държавата Беларус - това е ситуацията в момента...
4
 
4
 
6
дядя Вова до: alex8712
преди 2 месеца
На Ердоган му плащат да ги държи тия орди, на Лукашенко начело с поляците имаше опити за въоръжен държавен преврат. Всичко друго са шпакли и вувузели.
3
 
2
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Лукашенко падна по-ниско и от Путин. Понеже няма възможностите на големия брат да заграби съседни територии спретна държавно-организиран канал за трафик на хора. Както и да го въртим си е точно това - трафикант на бежанци... ЕС ще устои - и с по-големи кризи се е справял, а Лукашенко ще остане в историята като провалил се държавник и престъпник, отхвърлен от народа си и международната общност...
3
 
2
 
4
khao до: khao
преди 2 месеца
3
 
2
 
3
khao до: 0pk
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ае да четем статията, а да не коментираме като някъв съвецки ***... къде са журналистите ли... на три километра! : В началото на септември Полша обяви извънредно положение за трикилометровата гранична ивица и отказа на журналистите достъп до тази зона.
4
 
2
 
2
преди 2 месеца
И те искат като нас светлото евроатлантическо бъдеще, свободата и просперитета! А къде са те най-вече? У Германия, Полша, Франция и пр. светли западни демокрации! Нещо против тия думи ?!?!?!?!?!?!?!
3
 
3
 
1
0pk
преди 2 месеца
Ама те не са мигранти, а политически бежанци от войни и репресии! Къде е баба Меркел да отиде на Полската граница и да се снима с бежанците, да им обясни, че са добре дошли в ЕС - да работят и процъфтяват? Къде изчезнаха тия журналисти дето обясняват, как това са клети жени и деца изоставени от всички и нуждаещи се от помощ? И в крайна сметка измежду тях повечето са доктори и архитекти, готови да запълнят европейския пазар на труда с евтина и квалифицирана раб. сила!