IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов: Ние сме първа политическа сила, с резултатите от чужбина ще има фотофиниш

Повтори се сценарият от предишните избори, но изхарчихме милиард, посочи лидерът на ГЕРБ

22:45 | 14.11.21 г. 4
<p>
	<em>Снимка: БГНЕС</em></p>

Снимка: БГНЕС

Ние сме първа политическа сила, като излязат резултатите от чужбина, ще има фотофиниш. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в първи коментар след излизане на изборните резултати.

Той благодари на симпатизантите на ГЕРБ, които "гласуваха при този тормоз и насилие върху тях от администрацията на Радев".

Борисов посочи, че най-ниската избирателна активност в историята „показа тоталното несправяне на този кабинет с изборите“, както и факта, че „нямаше място без дефектирали машини“.

„В световната история ще влезе как една възрастна жена я гони полиция, а тя яде квитанцията“, коментира лидерът на ГЕРБ.

По думите му този път се е повторил сценарият от предишните избори.

"Всички социологически агенции даваха преднина от 8% на ГЕРБ и в последния момент започна да се стопява тази преднина. Народът успя да изгони мутрите от парламента - вместо да идат, те си тръгнаха“, каза още той.

Борисов подчерта, че фактът, че влиза "Възраждане", всъщност трябва да говори много.

„Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов - тамън се засилят нещо да става от тях и дойде някой и ги предвари“, коментира Борисов представянето на "Демократична България".

Той изчисли, че само за три месеца „Има такъв народ“ слиза надолу с 10-15% и смята за недопустимо харченето на милиард за изборите.

„Смяната на цвета на косата или прическа не е промяна, а подмяна“, коментира той резултата на „Изправи се БГ. Ние идваме“.

Лидерът на ГЕРБ обеща, че „ще продължим да се държим отговорно“ и призова още утре да се сформира парламент.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:19 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 1
ing5rov
преди 2 години
енвестора , дайте да видим какво казва Плевелиев по въпроса ... нали ви е любимец ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 4 rate down comment 0
Един Българин
преди 2 години
Тулпи е история от "ПАРОДемията" насам и то не от най-приятните. Не може да му влезне в кратуната, че дори и у нас като преядеш с власт падаш от високо надолу с главата. Всеки друг би бил по-добър от теб и това ще се види на балотажа. Излизаме масово за да разкараме мафиотските ***, макар Радев също да се изложи с този дискриминационен "сертификат" за бодене на всеки 6 месеца (както се оказва) и то без да се проверява имаш ли антитела , колко са , колко са жизнеспособни....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 9 rate down comment 0
Invcom
преди 2 години
Инвестор спрете да отразявате в отделни статии глупостите на този ***, не отива на медия която има претенции да е сериозна ... Следващата резиденция на Венету ще е централния софийски при бай Ставри, надявам се че няма да ни го показвате и от там...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 0
alex8712
преди 2 години
''Ние сме първа политическа сила, като излязат резултатите от чужбина, ще има фотофиниш.'' - мноооого си далече от истината, човек. А с резултатите от чужбина ще стане още по-интересно...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още