Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Стойчо Кацаров: България излиза от тъмночервената зона

Разрешават извънкласните занимания и индивидуалните консултации за учениците

1
 
0
 
10
Mechkata до: zelka007
преди 1 месец
ти сънуваш проценти вече и от злоба не те свърта..... Някакви отклонения дава ваксината при тебе, почваш да повтаряш едни и същи неща като развален грамофон, чак ставаш досаден.Със същата сила мога да ти извадя 10 линка в които учени (държавни агенции) не препоръчват деца и хора под 30 да се ваксинират - повишава риска от възпалителни сърдечни заболявания.
1
 
1
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
те сега ако ми докаже връзката на спада със зеления сертификат, който спря да се иска на третия ден ... печели Нобелова награда!
1
 
3
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Факт е, че това не са ваксини, а експериментални генно-модифициращи експериментални химии. Факт е, че дефиницията за ваксина беше променена точно преди пЛандемията.Факт е, че тези химии НЕ помагат при новата настинка. Факт е, че много малко хора имат реални поражения. Факт е, че много от медицинските протоколи спуснати от министерствата на здравеопазването са в разрез с установените практики, които помагат при лечение. Факт е, че всички тези мерки са тотално научно отречени, но се прилагат.Факт е, че заради мерките се появяват нови варианти, към които маркираните са ужасно податливи и ще страдат най-много. Факт е, че тези химии за година и половина са причинили повече странични реакции от колкото всички ваксини за последните 30 години.
1
 
3
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Децата под 18 въобще ги няма в групата на засегнаните даже. Там някакви промили на промилите се мъдрят. 500 деца от милиони. А като ги ваксинират и падар като круши от сърдечни проблеми заради ваксините.Зеленоглавия *** яко му плащат да дращи глупости, но истината е повече от очевидна. Под 5% за засегнатите от настинката, но мерките са повече от гротескни.
1
 
4
 
6
ing5rov до: zelka007
преди 1 месец
ми ходи в португалия бе , пастърма !
10
 
0
 
5
преди 1 месец
в португалия 86% от децата м/у 12 и 17г са напълно ваксинирани ... некви зверски дълбокомислени заключения ала кaтила мангъров некой да сподели ... ?! ... на тоя yрyд требва да му извадят езика ... https://***.tsf.pt/programa/tsf-pais-e-filhos/a-escola-a-covid-19-e-outras-doencas-infecciosas-14278857.html
9
 
1
 
4
преди 1 месец
антиваксърските мyхльовци ... в португалия ваксинирани 89% , в БГ - 25% (колко от тех са фалшиви ваксиницаии ние си знаем) ... в португалия заразени на ден по 3150 , в болница 690 !!! , в интензивно 103 !!! ... в БГ заразени на ден 2370 , в болница 6758 , в интензивно 787 ... фащате ли разликата прозззти павета ... ?! ... ваксинираха си учениците още в края на лятото , за да учат нормално децата ... фащате ли разликата с БГ павета скъпи ... ?! ... https://***.portugal.gov.pt/pt/gc22/comunicacao/noticia?i=150-mil-criancas-vacinadas-no-fim-de-semana
3
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Разбийте му на тоя папагал клюна, че много изнагля.
1
 
7
 
2
преди 1 месец
кацаров=фалш
1
 
7
 
1
преди 1 месец
кацаров=фалш