Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Facebook може да не се справи добре с метавселената

Според разработчици компанията трябва да даде възможност за цифрова собственост

1
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Никой не е казал, че всяка новост трябва да се приема за нещо хубаво. Просто всяко нещо си има две страни, нищо не черно или бяло. Някои лапнишарани също са чели книги(1984 примерно) и разбират социалната вреда. Не бързай да съдиш хора, които не познаваш. А, за това колко е измислен света не един или двама души са се замисляли по темата и не си ти първият колкото и да не ти се вярва. И сега технологиите са част от измислен свят - ти къде пишеш в момента коментари? На лист хартия в реалния свят или във виртуалния?А, защо в Европа са забранени оръжията е съвсем друга тема. Според мен не трябва да бъдат забранени. Но така или иначе примерът не е адекватен. Изумява ме как може да има хора, толкова поробени от собственото си его, че дори изключват възможността, че съществува неща, които не знаят. Един мъдър човек е казал,, Вече знам, че нищо не знам. Но има хора, които о това не знаят! ". Агресията и хипер егото са най - сигурните показатели за наличие на комплекси. Това е мисъл на един малко известен лекар с името Фройд.
1
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Защо всяка новост трябва да се приема за нещо хубаво? При положение, че е ясно какъв социален катаклизъм ще е. Технологиите не били добри, нито лоши, затова в Европа е забранено просто да идеш да си купиш пистолет, пушка, а автоматичните пушки са забранени навсякъде. Щото технологията не била лоша, сигурно. И сега фотографът може да стигне до милиони хора. Някои лапнишарани нямат капацитета да разберат каква социална вреда ще нанесе живеенето в иьмислен свят.
1
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Защо всяка новаст трябва да бъде приемана на нож? Така и не разбрахте, че технологиите не са нито добри, нито зли. Хората определят какво правим с тях. Никой не е задължен да ползва каквото и да било и съответно да бъде,, доен".Изисква се и малко въображение за да се проумее нещо подобно. Представете си, че сте графичен дизайнер или фотограф примерно. Посредством такава платформа имате достъп до милиони потребители и потенциални клиенти. Така може да изкарате от виртуалния свят напълно реални пари. Или пък сферата на услугите - вместо да висите по опашки и гишета, вършите реална работа във виртуална обстановка и честите време и реални пари... Потенциалът е огромен, но за жалост интелектът и въоръжението на определени хора са скромнички, за да го проумеят. Злобата разболява!
0
 
2
 
2
zelka007 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
че то се знае , лекарите вдигат аларма отдавна ... май засега само чайниците въведоха рестрикции някакви ... все пак е някакво начало ... скоро и други ще започнат ...
1
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Надявам се скоро света да разбере колко вредно и опасно е да бутат хората към измислен виртуален свят, където да ги доят, продавайки им виртуални маратонки. Докато се усетим и ще има развалено цяло поколение.