Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Какво ще стане с работниците от петролния и газов сектор след енергийния преход?

Около 400 000 работни места са били съкратени в енергийния сектор през 2020 г., заради коронавируса, като се очаква ефектът от зеления преход да е по-голям

1
 
3
 
9
Dr. Vatnikov до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти ли си здрав българин, бе, празноглаво русоробче? Или Митю мазния комплексра, дето се пише "императоо", с визия на клоун. Всичките подобни сте един дол дренки лузъри.
2
 
2
 
8
ing5rov до: viva
преди 1 месец
ми докладвай ... докладвай и как се преследват и дискриминират здравите българи ...Не живеем в Афганистан или Ислямска държава, все пак.
4
 
2
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В този сайт модератори няма ли? До кога ще се търпи този инфантил с комплексарския ник "Императорът"? Може ли във всеки свой коментар да пише, как трябва да се бесят хора и да им се режат гръцмулите, и никакви последстия? Ще ви докладвам сайта накрая! Не живеем в Афганистан или Ислямска държава, все пак.
3
 
4
 
6
преди 1 месец
По-добре да си зададем въпросът: какво ще правим със зеленашите, когато "зеленият преход" се провали грозно и останем на тъмно, на студено, без хляб и без работа? Ще им резнем гръцмyлите ли, ще ги люляме ли - или ще им измислим нещо по-мъчително? Вие ид-и0-ти ли сте? Потреблението и търсенето на газ, петрол и въглища, расте неудържимо и наближава рекорди, вие за работниците в петролно-газовият сектор сте се загрижили !!!
2
 
3
 
5
Pyramid до: Pyramid
преди 1 месец
Само си представете, каква нелепост: "Политкоректната" платформа, сложи звездички на сричката "на".То бива, то може, ама се оляха.
2
 
1
 
4
преди 1 месец
"Какво ще стане с работниците от петролния и газов сектор след енергийния преход?"Ами, когато в сектора има тежък дефицит *** работни глави / мозъци, нищо хубаво не ги чака. И това ми наблюдение, се потвърждава не вчера, ами от десетилетия.
1
 
5
 
3
преди 1 месец
Квото стане, да не сядаш на него...
2
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Боже какви глупости....
2
 
6
 
1
преди 1 месец
хващане за палците ... ей туй ше стане .