Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Асен Василев: Идва новото поколение в политиката

Трите основни приоритета на бъдещото правителство са да се спрат течовете и корупцията, да се овладеят настоящите кризи и да се вдигнат доходите

0
 
1
 
8
преди 1 месец
Новото Поколение си показа фалшивата диплома купена онлайн за 650 долара, подаде фалшива декларация за гражданство , назначи за шеф на НАП културист , продал фалиралата си задлъжняла към фиска с 1,5 млн. фирма на клошар, изрита ръководството на ББР и назначи свои роднини и приятели като обеща през май да залее БГ с евтини кредити - а оттогава досега е дала цифром и словом ЕДИН единствен кредит за соларки, вкара чрез приятел-адвокат някакъв албанец да прави ел. коли дето ни се чу ни се видя, тегли всяка седмица по 500 млн. щото мисли че думата Икономика означава име на град в Източен Сибир, и си вдигна тавана за кредити на 12 млрд., вдигна още цените на всички храни, енергия, горива, жилища, суровини, материали, и кой знае защо е убедено, че ще оцелее повече от 2-3 месеца преди гладните тълпи да излязат на улиците през януари-февруари и да му наръбят канчето.
1
 
5
 
7
deaf до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само в едно греши или лъже. Тези деца и внуци са на комунистите-партийци,а не на Държавна сигурност. Познавам няколко (бивши) агенти на ДС. Еми те ходят с вехти костюми и коли на по двадесет години. Всъщност,само Ахмед Доган идва директно от ДС. Станишев,Костов,Виденов и т.н. са все партийни кадри. А Борисов пък е кандидатствал за работа в ДС,но са отхвърлили молбата му,защото са счели че няма подходящите умения за тази служба. Например като причина за отказа е посочено,че Борисов е прекалено разговорлив и не умее да пази тайни.
5
 
5
 
6
преди 1 месец
Политикът от новото поколение е още по-некадърен продажен и сервилен от този от старото поколение. Той е продукт на стипендия или грант от Америка за България т.е класически пример за псевдо-интелектуалец тип Вазовия герой Кириак Стефчов. Разбира се такъв нов политик не може да мисли и само изпълява каквото му се каже от ес, ек, ецб и Давос сиф. България е свършена под вещото ръководство на такива вождове, аз не знам може и да видим скоро краят на българската държава за пореден път...
3
 
6
 
5
penman до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Един много верен цитат на колега: В момента децата и внуците на Държавна сигурност са ЗАЕДНО с родителите и роднините си в Парламента .Разликата е че до онзи ден бяха основно възрастните им роднини и сега в един момент те решиха просто да ги извикат от чужбина защото все пак фасадата е значително по лъскава и представителна .На финала децата на комунистите показно назначават и се кълнат в тези които наляха откраднатите пари в тях за да може комунистическата мафия да продължи напред.
0
 
5
 
4
преди 1 месец
Нагледали сме се на "нови пололения" - аре да ви видим...
1
 
5
 
3
преди 1 месец
Рашков - шеф на МВР. Б*си и новото поколение...
2
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Че е новото поколение, дето прави 2 фалита в чужбина и се прибира да става министър - така е, че си вика и приятелите на държавната софра - и туй е така. Ама нищо хубаво няма да излезе от това, уви.
3
 
5
 
1
преди 1 месец
и туй "поколение" е като онова , дето ни доведе оня , който се оправи за 800 дни .