Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Играта на Путин в Украйна

САЩ са убедени, че Москва се готви за инвазия, но в Европа не мислят, че руският президент е готов да започне война

   1| 2    
2
 
1
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"В России власть чекистов и бандитов" - това е достатъчно.https://***.youtube.com/watch?v=sXLDVjTJGZk&list=PL6yC1K9FugDKRTrqMzMeaNJ7Q9eEeCxWh
2
 
8
 
18
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Забавлява ме неприязанта на някои не съвсем мъже, съдейки по вторични белези, като само при споменаване на името му подскачат. Смешно ми е някои да се страхуват от Путин и да отдават всичките си несполуки на него, дори и в полов аспект. Путин им лази по нервите с това, че прави Русия все по-силен фактор в международната политика.И НИКОГА не забелязват агресията на НАТО и САЩ. Толкова си могат.Що се отнася до "анексията" на Крим, нека си припомним - преди 44 години турците завзеха един ден произволно част от Кипър и още е Северен Кипър, призната само от Турция комай. Събитията с Косовo знаетe как се случиха. ХАЙДЕ да оправим първо двата случая и тогава ще мислим за Крим, който от векове си е руски и най-върлите врагове на Русия не отричат, че изборите минаха мирно и честно.
4
 
3
 
17
Valentin13 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
г.лу.пак, живея на село и имам доста декари да обработвам, нито цент европейски субсидии, диви зверове минават край оградата ми, защото съм накрая, затова имам пушка и доста добра средноазиатска овчарка, говоря 5 езика, имам доста деца и внуци, магистър по електроника съм и съм работил от Средна Азия до Британия. Ти?
1
 
5
 
16
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Изтрили ми поста заради ОФЕ? Че не е ли вярно? Сите участници в SS дивизиите на Източния фронт днес пак са се събрали за нов поход Nach Osten. Да правиш едно и също и да чакаш различен резултат? Нали точно това беше определението за gлупав човек? Или днес "новото нормално" се прави точно от такива люде?
8
 
1
 
15
Dr. Vatnikov до: Valentin13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Когато мишoкa остане без никакви заучени опорчици, почва да плаши анонимно. Някой може и да му се върже, ако не знае профила на редовото русоробче - дребно лузърче в живота. Но иначе клавиатурен смелчага. Аре отивай да претакаш зелето в панелното си мазе с 10 литровата кофа, че 20 не можеш да я вдигнеш!
2
 
6
 
14
Valentin13 до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
попрочети малко повече - ще видиш че Русия е многонационална държава и всички имат училища и могат да си ползват официално езика. къде е нацизма тогава? неук си момче.а в Украйна не дават на рускоговорящите езикови права.
2
 
5
 
13
Valentin13 до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ето, че е ясно - ти си нац.ист. иначе няма как да искаш изличаването на 2 държави. а навремето мислихме друго за европейските цености, каква стана тя. борците за евро.гейски ценности искат да изличават държави. в Белгия пък вече нямало да пише по документите кой какъв пол е, че много полове станали там.и затова искат да заличат Русия - защото там имало само 2 пола.ех Брюксел, Брюксел...
1
 
6
 
12
Valentin13 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
много си се разпенил, да не ти стане лошо, внимавай, по-полека.
8
 
2
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
русия трябва да бъде заличена. турция също.
11
 
2
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Колкото до куба, един американец не участва в инвазията в залива на свинете. И крим и донбас бяха превзети от руски военни. В куба бе отнета собственост на американски граждани за милиарди долара. В крим бе национализирана собственост на ъкраинци за много милиарди долара. В момента кубинците(както и виетнамците) се молят, американци върнете се! И в крим ще се молят украинци върнете се.