Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

10 неща, за които ще разговарят Путин и Байдън

Двамата лидери ще разговарят във вторник, а темите са коя от коя по-взривоопасни

4
 
5
 
5
преди 1 месец
Очевидно е, че тоя дневен ред е измислен основно от американска страна, защото повечето въпроси са опит зя пряка намеса във вътрешните работи на Русия или пък опити да и се вмени чужда отговорност. Как и откъде-накъде Русия може да отговаря за безразсъдни действия на белоруски авиокомпании, прекарвали мигри за по 300 кинта на човек? Не е ли проява на висше безочие да изкарват Русия длъжна да спасява ЕС от енергийна криза - и то да я изкарват точно тия, които саботираха Северен поток 2 и лъгаха същия тоя ЕС, че ще го залеят с евтин втечнен газ? Слабoyмния дъpтаk явно не знае, че Газпром не ен а Путин, но е частна компания? Той защо не заповяда на американските газови компании да доставят газ до Европа? Или - те имат право да си гонят печалбата, но Газпром е длъжен да спасява ЕС-безумците? А за какъв се мисли - че да се намесва в работата на руския съд? Тоя чувал ли е за независимост на съдебната система?
3
 
5
 
4
bgMan до: дядя Вова
преди 1 месец
Всички знаем за личните пристрастия на руснаците като теб към нацизма. Хайл Путин!
7
 
3
 
3
преди 1 месец
И ехото дълго ще повтаря началото на техният държавен химн: Ще не вмерла Украина.. Ще не вмерла Украина.. Ще не вмерла Украина..
6
 
5
 
2
дядя Вова до: aldy
преди 1 месец
Как ще изглеждат е долу-горе ясно. Още по-ясно ще е ехото: Слава Украине! Зиг хайл! Хохлодебилом слава! Ще не вмерла Украина..
8
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Как изглеждат разговорите между Путин и Байдън, отразени в кривото огледало на русофобията? Ще научим съвсем скоро.