Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

САЩ и ЕС може да санкционират руски банки при инвазия в Украйна

Обмисля се ограничаване на способността на Русия да конвертира рубли в долари, евро или британски лири

3
 
1
 
7
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Жалка твар, със средна заплата от 850 лева направо охолно живеят пияниците, нали? А с минималната си заплата от 270 лева, направо пируват всеки ден! Верно си жалка твар.
1
 
4
 
6
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Ами няма проблем, ЕС и САЩ ще трябва да плащат на Русия в рубли... особено ЕС, ако не искат да се върнат в средновековието. За мизерството - ти имаш опит с това, иначе нямаше да заработваш като ***. Тия твои "колеги руснаци" сигурно също са тролове като тебе, впрочем какви други да са? Мизерството в Русия е толкова страшно, че са чак на шесто място на света по паритет на покупателната способност, със заплати като нашите и двойно по-ниски цени... а всичко, което казва Алди е вярно и очевидно за всеки, който няма когнитивен дисонанс и отказва да приеме реалността. Ватенков - защо не си потърсиш добър психиaтър или всички вече са вдигнали ръце от тебе? :(
1
 
1
 
5
преди 1 месец
И при това - чучулото беше вице на обонгото !!! Какво да коментираме повече? Какво очакваш са разбере индивид, който бърка живите си роднини с умрeлите и вече не знае кога е буден и кога спи?
3
 
1
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А по темата - при инвазия да ги изхвърлят от СУИФТ системата и да ги връщат на ниво Венецуела и Иран.
4
 
1
 
3
Dr. Vatnikov до: aldy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Празноглаво същество, да те запозная ли с мои колеги руснаци, да ти обяснят как санкциите не действаши, народът е обеднял, 2 пъти е паднал стандарта за последните няколко години. Всеобхватна мизерия и все по-лошо става.
1
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тия ко4кафалии така и не могат да разберат, че с въвежданите санкции вършат услуга на Путин и Русия. Точно благодарение на непремислените санкции РФ си възстанови не само селското стопанство, но и промишлеността. ВПК се развива с бурни темпове и експортът на оръжие само нараства. Русия стана първа в света по износ на пшеница, докато преди санкциите внасяше. Сега е чист износител на свинско и птиче месо. Санкциите принудиха властите да развиват собствените технологии. Сега ги плашат с изключването от SWIFT. А SWIFT е система за предаване на финансови съобщения. Без банките в нея тя не струва и пукната пара. Русия отдавна си има собствена система за банкови плащания. Да не забравим и използваната до неотдавна телексна връзка за финансови съобщения. А Русия и някои страни вече преминават към разплащания без американски долари. И примерът започва да става заразителен. Защото безпардонното поведение на янките на международното поле е неприемливо за много държави и те търсят пътища за парирането му. А който търи намира.
0
 
4
 
1
0pk
преди 1 месец
Аз не разбрах сега, те нали уж толкоз години водят пълномащабна война и украинската армия ни пази със сетни сили от мордорскте орди, пък сега излиза, че ония още не са извършили инвазията за която трябва да бъдат санкционирани? И друго не ми стана ясно- като пресекът възможностите на русия да оперира с долари, евра и лири, на рубли ли ще преминат при външнотърговските сделки с руснаците?