Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Демократична Украйна е трън в очите на Путин

Близката до Русия държава пое по различен политически път, което повдига неудобни въпроси за Кремъл

   1| 2    
4
 
0
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
днес слушах тайно записания разговор на Виктория Нюланд от 2014. че то си е било жив преврат в Украйна, с "благородното" участие на американското правителство. който иска да се увери - видеото на Тъкър Карлсън от вчера.
3
 
3
 
16
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А по повод останалите ти глупости - "референдум", правен от чужди военни, нали?! Май си забравила, жалка твар, думите на Сталин - не е важно как се гласува,а кой брои. Цял свят осъди мръсните руски ***, които свалиха малайзийския самолет, а после обраха труповете и техния багаж! Цял свят! А, значи миньори карат танкове и стрелят с гаубици в Донбас? И откъде "миньорите" взеха ракетни комплекси, танкове, бронетранспортьори, гаубици и се научиха и да ги ползват! Жалка твар, затова ти и себеподобните ти ще сте урайката на обществото, само се виж на какво приличаш, карикатура на дърт ерген с пуловерче и нулеви шансове нито за кариера, нито за жена.
3
 
3
 
15
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Гледам, че си си скрил профилчето във фейса, жалка твар, явно гаврите са били сериозни. Но сега поствам последната ти изява, да те видят хората наживо, разплут панелен гном! Ето, вижте го Митето Мазния: https://m.youtube.com/watch?v=yOD7bUU24gc
5
 
1
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само като прочета заглавието и вече ми е ясно каква пропагандна-тъпотия ще е статията.
5
 
3
 
13
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Жалко подобие на човек, върви да се обeсиш, защото не знам как търпиш собственото си съществуване. Народът на Крим сам реши на референдум част от коя държава да бъде. Или твоята самотна, образувана от удар мозъчна гънка ти диктува, че 90% руско население е искало да стои част от украйна, която закри парламентът им и из забраняваше да говорят родния си език? Малайзийският самолет го свалиха укрите над украйна. Донецк и Луганск го нападнаха бандеровските бандити, великата хохълска аррмия, дето се зъби на Русия, не може 5 години да се справи с едни миньори. Знам, че на такива като тебе им се гади от всеки, който е над тях, и тъй като ние сме 99% - много имаш да дрaйфаш, така че мятай конопената вратовръзка на краcтавият си врат и ходи се люляй някъде.
5
 
7
 
12
0pk
преди 1 месец
Украинците превариха ли я в крайна сметка тая демокрация или още се мъчат с нея :D
11
 
4
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма съсед на пPoccия, който да и е приятел. Казахстан и Украйна последно се откъснаха. Гнусното човеченце Пyтeтo стиска здраво за гръкляна Беларус и Молдова, че и страните от Централна Азия му казаха чао.
11
 
6
 
10
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Жалко в пряк и преносен смисъл човеченце, и зелени човечета в Крим нямаше, нали? И малайзийския самолет с 300 души не свалиха те, нали? И Донецк и Луганск не нападнаха, нали? И не тровиха, убиваха журналусти и политици, нали? Гади ми се от такива нищожества, като тебе! Затова цял живот ще си останеш сам и на много ниско ниво, социопат отратителен!
9
 
5
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Провери си жиците в мoзъка. Имам впредвид главния.
11
 
6
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Плач, рев, сoпoли, сълзи, истерии. Всичкото това, защото украинците не искали да бъдат руснаци. Мъката на авторитарният клептократ-yбиeц, обитаващ кремъл няма граници. Украинците се отказват от руският, ще ползват украински(мова). Всъщност те не говорят и руски, а суржик който е украино-руски, но за клептократа и това е достатъчно. Никой от кремълските апологети не желае да си спомни как техните императори забраняваха на украинците и беларусите да ползват родните си езици. Забраняваха издаването на кники, вестничи и учебници на родните им езици и налагаха ползването в училищата и администрацията само на руски. Аз поне не знам другите гaдове турците, да са постъпвали така с нас. Каквото и да плещи cкoдoумният от москва, нищо не може да промени факта че остатъкът от империята ми лежи върху костите на поне 100 000 000 жертви, а тази на османците(турците) върху 50 000 000.