Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Кой току-що даде на Доналд Тръмп 1 млрд. долара?

Може би някои вярват, че Truth Social ще е голям хит или така си купуват достъп до Тръмп? Във всеки случай трябва да стане ясно кои са те

0
 
5
 
6
преди 1 месец
Тая статия е толкова гнъсна, че драскачът и дори не е посмял да си напише името !!! Вярно е само това, че великият човек бе "ПОЗОРНО изгонен". Защото това бе най-големият позор в историята на демокрацията !!! Демокрация в САЩ вече не съществува.
0
 
3
 
5
преди 1 месец
Хаха... те федералните следят суми по 10 000 долара да не би да са пране на пари сега тука 1 милиард се правят, че не знаят откъде е. Ще ви кажа бе умници - от ФЕД идва. Там милиардите за нищо ги нямат. Печатат по 18 милиарда на ден за федералното правителство и точно като Желязната банка в "Игра на тронове" инвестират във всички претенденти да не би да стане грешка и накрая некой ощетен претендент изкачил се на трона да ги изколи.
4
 
0
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ама това сериозно ли? Да ви кажем как се набираха и се набират паре за тръм соцял медиа, тръмп квот си поискате кампании-дарения! Стига преписва, питай първо.Та, пристига ти писмо от Тръмп, че може да си горд инвеститор в неговата соцял мрежа! И даже, требва да побързаш, щото за теб има спецялна оферта, важаща в следващите 15 минути! Даряваш сега 5 долъръ и увеличаваш влиянието си като насрещни инвеститори даряват 600% на твойта сума. Има си даже златна мигаща табличка - колкото по-голема сума дариш, толкова намалява % на усилване......Има и най-рознообразни други методи: Патриот, ти, дари 2000 долъръ за табелка на масата на тръм на вечерята във /къдет си поискате, но най-вече филаделфия, незнам защо/. Щи пратат снимка с него и твойта табелка, каква чест. А най-ми смешно, че можех да инвестирам във доживетно членство..... слока за дарението изтичаше и изтичаше и изтичаше..........пишем, че не е добре да се подномяма след крайния срок, щото се обижда отсрещната страна, придобива некъв еуемент на изнудване и досада. и единствения начин за подновен пълноправен диалог е чек за 1000 долъръ без условия. И НИЩО! Неговите ботове от лични мнения и възгледи не се интересуват. кихай парите бе! АБСУРДНО Е "ИНВЕСТОРЪТ" ДА НЕ Е НАЯСНО - ИЗОБЩИ. Тръмп си смуче пари от светот със схеми на ласкетелство, досада, рекет и изнудване, а тез ми преписват и ми гжоворът за "неизвестен извършител"? СЕРИОЗНО? Гордеем се, че един цент не съм му дарил на тоз. Бах ти столипиновския ***. И да, дори да преставата да отговаряте - ботовете си ви заливат, мож да си смените мнението, се пак. А това не бива да се изпуска.
1
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Царят на дезинформацията Тръмп, който беше позорно изгонен от традиционните социални платформи"Позорът е всъщност за тези платформи.А драскачът на тази "статия" е толкова неприкрито пристрастен, че няма право да се нарича журналист - журналистът е призван да отразява информацията обективно и безпристрастно, и да остави ползвателя - зрител, читател, слушател - сам да реши за себе си. Ирония е колко малко обичат свободата именно либералите (виж Тълковния речник)!
0
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
хе-хе Дони пак на линия. разбра и той, че медиите управляват, тези в Бялата къща са пионки. къде са черните пророци за него?
3
 
5
 
1
преди 1 месец
Кой току-що даде на Доналд Тръмп 1 млрд. долара? Във всеки случай трябва да стане ясно кои са те... Аз може ли да поема отговорност? За разстрел ли да се готвя или за Гуантанамо?!