Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кирил Петков представи правителството

Кабинетът е с петима вицепремиери, ще работи под общо мото "Нулева толерантност към корупцията", коментира той

   1| 2    
0
 
1
 
19
V.At. до: V.At.
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пътят към ада е постлан с добри намерения!
0
 
1
 
18
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това с корупцията е нещо като "А дано, ама надали". Нулева толерантност ОК. Ще махнем "хората на ГЕРБ" - ОК. Ама хайде да видим кои са хората на герб. И дали утре, когато новите министри отидат в съответното министерство, първите, които ще ги посрещнат с цветя, вероятно и бонбони :), няма да са хората, които "напълно се отвратиха от ГЕРБ", ама вчера. Нима за 30 години не сте виждали чиновници, които рязко си сменят ориентацията. Ако не - вижте Нинова. Ситуацията с посрещането съм я виждал, както и неопитни нови ръководители, които бавно затъват в добре обиграното блато на чиновническа корупция.
3
 
3
 
17
преди 5 месеца
не знам за съфорумците , ама на мен ми е достатъчно , че няма сутрин-обед-вечер да слушам Бащицата къде дава пари и строи ... :))) ... няма да гледам мрачната и апокалиптична физиономия на томислав , и супер бонуса тотал щетата на цв.цв. ... много ще се радвам и че няма да слушам кресчендото на мая *** и поучителния глас на татяна дончева ... на коледа се случват чудеса ... по-зле от безвремието на жан виденов не вярвам да стане , по-добре може да се случи , дали ще се получи ще разберем скоро ... ще трябва да траем предполагам известно време нинова в ефир да обяснява некадърщините си , ама за да вървят нещата сигур скоро ще я сменят , дева и проззззтата апаратчика ... няма идеални неща на този свят , впрочем има съвършенства но друг път и по друг повод бих споделил ...
0
 
6
 
16
преди 5 месеца
Добре де , как може БСП да сложи само апаратчици верни на Корни за министри ? Нямат ли поне един експерт ? А уж правителството щеше да е "експертно" ? За съжаление нищо хубаво не очаквам от тая компания !
0
 
3
 
15
evlogi до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Еее, пич поулял си се с цифрата бе.Аз нищо не знам и дълбоко се съмнявам Тулума да знае , но явно има хора които знаят как..Не ми звучи особено убедителна теорията за грешка на социолозите, как пък успяха да уцелят съвсем точно резултатите на всички други формации, вкл и на президентските избори, и само при Кирето и Кака сбъркаха,че и с еднакви проценти в плюс и минус...Верно,наближава коледа, *** чак пък такива чудеса...
1
 
3
 
14
преди 5 месеца
добре, "Нулева толерантност към корупцията", очаквам да 100 дни да има няколко осъдени за корупция, по бързата процедура, не да се точи с години. Нали предишните са корумпирани? Ако не - братя на оружие!
5
 
2
 
13
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"че са прехвърлили с помощта на венецуелските машинки, 6-7% на Кирето, поради което сега получават специално отношение?" - не че новите са ми симпатични, но само ти и Тyлyма знаете как се прехвърлят проценти с машината. Аз имам такава машина, плати ми 500 000$ и ще те направя депутат. Вярно само редови депутат, затова получаваш бонус коментар на сумата.
3
 
1
 
12
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Па дайте им 800, даже цветът им е пак жълт :) Кат на Царя. Туй дори партия не е, дадоха си задника за да докопат власт: За президентските избори в България през 2021 г. Петков и Василев заявяват подкрепата си за действащия президент Румен Радев,[6] като Петков е глобен от Централната избирателна комисия (ЦИК) за агитация в изборния ден.[7]За участие и в парламентарните избори поради липса на време да регистрират партия,[8] търсят мандатоносител и сключват споразумение с партиите Волт и Средна европейска класа
3
 
5
 
11
преди 5 месеца
Половината муцуни от това смешно коалиционно правителство и аз не мога да ги гледам но все пак да им дадем 100 дни да видим колко струват приказките им. Мафията ГЕРБ превърна корупцията в закон и корупционните практики в задължително ежедневие. Тия поне ако си удържат на думата и прекратят корупцията в смисъл всеки хванат в крачка да отива директно в затвора това мисля ще е достатъчно на първо време.
4
 
1
 
10
дядя Вова до: evlogi
преди 5 месеца
Перефразираш Сталин :) Ейся тpoловете ще скочат :)