Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Как ЕК си вкарва автогол в случая с Полша

По същество Брюксел иска от полското правителство да направи това, за което с право го критикува: да упражнява политическо влияние върху съдебната система

2
 
6
 
6
преди 4 месеца
Как може демократичен ЕС да иска от страна членка да упражнява политическо влияние (разбирай рекет) срещу съдебната си система? Да се махаме от тоя пеераски съюз!
1
 
8
 
5
aldy до: ПИЧ
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"...Май целия ЕС вече започва да се изражда, отвсякъде ни заливат глупости и най-вече това със зелената сделка, но и с правото и с джендърите и с какво ли не..." За сведение, в САЩ в поне половината щати мъжел0жството е забранено със закон. А за еднополови бракове изобщо не става дума. Но в ЕС преобладават други ч0вечета. Та глупостта е трайна придобивка и за нея лекове няма открити.
5
 
2
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Целия бивш соц изобилства от бивши величия, дето не пускат кокала с цената на мизерстване на цяла нация. Обаче искат и ЕС парите :)
12
 
1
 
3
Dr. Vatnikov до: ПИЧ
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Толкова глупости, колкото си натворил, трудно се виждат на едно място. Еврото се печатало безконтролно? Хехе, браво, гений! И че еврото отслабвало...Не ги разбираш искащите да влязат в ЕС просто защото нямаш никакво понятие от икономика, а дрънкаш за джендърство.
1
 
10
 
2
преди 4 месеца
Май целия ЕС вече започва да се изражда, отвсякъде ни заливат глупости и най-вече това със зелената сделка, но и с правото и с джендърите и с какво ли не. Първоначалната идея за свободен пазар на стоки и услуги, вече се е изродила във най-различни намерения и налагане на правила, писани далеч от народите и от нуждите на всеки един. И днешните проблеми с газта, с електр-енергията и със инфлацията го показват, а и с политиките по отношение на вируса и със погазването на правата на хората и с ограничаване на свободите на придвижване в ЕС, дори и в рамките на самите държави. Отслабващо евро, безконтролно печатане на пари и инфлация - дали не е време за излизане от това чудо. И не разбирам македонците(а и албанците) дето искат да влизат, защо го правят, може би мислят, че ще получат подаяние от ЕС, някакво донорство. Нищо няма да получат, всичко ще си платят. А и сега имат свободна търговия с ЕС.
1
 
7
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Какво нещо са рефлексите от соц. времената. Затова обществата на Източна Европа са по-чувствителни към щуротиите на ЕК, наметнала воала на тоталитаризма с човешко лице. Демократичният централизъм беше понятие от онези времена, изпълнено със солидно съдържание относно разбирането за функционирането на системата. Сега то се появява отново като призрак - предимно нощем, броди по банките на местните парламенти, когато хората спят.