Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Биткойнът ще разчита на инфлацията и Илон Мъск за нови рекорди през 2022 г.

Все още не сме в мечи пазар, което прави възможно достигането на нови върхови стойности на цената, коментира Владислав Драмалиев от „Битхоуп“

   1| 2    
3
 
3
 
13
Dr. Vatnikov до: dobrinov811
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Аа, по повод на поредната глупост, как "в някои държави могло да се пазарува в биткойн", отдавна чакам някой да ми покаже касов бон или фактура в биткойн. Хайде де.
2
 
3
 
12
Dr. Vatnikov до: dobrinov811
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За същия Пламка сигурно говориш, дето му се смеят редовно в Клуба на инвеститора ли?! Пламен Илиенския, както му казват, щото влачел тениски от Илиенци и ги щамповаш с надписи биткойн. :))) Не е лошо да понаучите малко какво е икономика и финанси, как функционират, какво са пари и за какво се ползват и как държавите ги управляват и после да се дрънкат глупости.
3
 
3
 
11
dobrinov811 до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
влез в ютуб в българският крипто канал и пламката ще ти обясни кое какво е и за какво се ползва, не е пирамида, нещата са по сложни отколкото си ги представяш, има страни в които може да се пазарува с биткойн, като не си наясно не коментирай, въпрос на време е биткойн да стане стотачка, година две три четири, почти няма вероятност да се срине цената, ето гледай, виж, https://***.youtube.com/c/Българскияткриптоканал
5
 
7
 
10
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Мда, никога, ама никога когато стане въпрос за шиткойните, няма обяснение от поддръжниците му (сектантите) аджеба за какво реално ще се ползват и как ще има полза от тях. Винаги "доказателствата" са как се вдигнала цената. Разбира се и обещания как много щяла да се вдига, а спадът бил случаен. Но дума не обелват, че цената се вдига заради манипулация на социалното поведение + класически начини за влияние върху психологията. Над 80% от похватите, използвани при шиткойните, за манипулиране на тълпата се ползват от всяка секта. Да, пирамидата е много добре проектирана.
5
 
6
 
9
преди 4 месеца
Яяя... обичайното философстване на изпусналите влака и нищонеразбралите пак се е състояло:)) Първият път ,когато слушах подобен разговор, беше през 2016 год.когато биткойн беше 630 $, и трябва да призная,че тогава почти си нямах понятие какво е това и бях на подобно мнение .Слава богу, имам способността , без да се хваля, да не отхвърлям нищо,преди добре да се запозная с него, и през 2017 започнах полеко да топвам краче в сектора.След две три години, биткойн-а като падне от 180 на 120к предполагам , същата групичка тука ще продължава да си ги претопля същите опърпани тези за стоидвадесети път...
2
 
4
 
8
Kolio7 до: Varfor
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Така е, но всеки има правото да бъде глyпak, а и това е на мода. Тия с кредитите за крипто го доказват.
2
 
4
 
7
Kolio7 до: Varfor
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Така е, но всеки има правото да бъде ***, а и това е на мода. Тия с кредитите за крипто го доказват.
5
 
7
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Това, което е най-абсурдно е, че последно време доста хора изтеглиха кредити (и то основно бързи), за да купуват биткойн или друго крипто.Което си е финансово харакири за мен.
7
 
7
 
5
Dr. Vatnikov до: khao
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
За тия, дето са го измислили, хич не е тъпотия, ще съберат парите на наивниците от цяло поколение. И преди се е случвало, но тук разликата е в мащаба. Шиткийните са нещо, което се ползва за нищо. Отначало дрънкаха, че щели да бъдат пари, ясно се вижда, че това никога няма да стане. После дрънкаха за екосистема, но тя не върши нищо, освен да си самоподържа нищоправенето. После за defi дрънкаха, което си е незаконно лихварство, ясно е, че и тук нищо няма да се случи. Сега последната надежда ( господинът да си прекръсти фондацийката на Ластхоуп) е в Зуки и метавселените, да продават на балъците картинки. Ама метавселенджиите искат собствени шиткойни да си имат, нфт, те да не са глупави, толкова пари изхарчени за нов капан за балъци и друг да им събере парата, да не са луди. А и последно надежда остана и в Мъски да пуска туитове...ей тва е фундамент, ей, не е шега работа.
6
 
3
 
4
дядя Вова до: khao
преди 4 месеца
Ako затегнат нелегалният бизнес - тогава ще видим. Е, и от зелената печатница зависи. Това е хитър ход да се тушира инфлация.