Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Харари: Тази концентрация на данни е кралският път към диктатурата

Историкът предлага светът да заделя 2% от глобалния БВП за насърчаване на зелени технологии

1
 
2
 
6
doba до: khao
преди 2 седмици
https://bg.wikipedia.org/wiki/Хронология_на_промените_в_околната_среда
5
 
4
 
5
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
не не е имало никви такива неща... тъъъпо копееле, не си измисляй зада защитил тезата си...
9
 
2
 
4
преди 2 седмици
платена откачалка .
3
 
9
 
3
zelka007 до: Императорът
преди 2 седмици
този не е немец а израелец и е професор някъде там и преподава ... но го канят на много места по света , щото е един от най-влиятелните историци и философи ... фани прочети sapiens. кратка история на човечеството ... ей сега зачетох , 35млн тираж , не е зле ... ти какво издаде и къде те поканиха да четеш лекции ... ?!
5
 
11
 
2
преди 2 седмици
Най-важният приоритет засега мисля, е блокирането на т.н дигитални пари на ЦБ, които са крайъгълния камък на диктатурата. Ако проекта за електронни пари се провали диктатурата няма да се случи никога. Всъщност сега е отлично време е да видим голяма инфлация и тотална загуба на доверието към политици и банкери...
10
 
4
 
1
преди 2 седмици
Поредното зелено талибанче. Ако тоя беше наистина историк, щеше да знае, че циклическите промени на климата са исторически факт от над 2000 години насам. Имало е и много по-резки периоди на затопляне, които няма как да се свържат с човешката индустриална дейност. Кефило го да се роди в Германия в началото на 21 век? Защо - за да види крахът на една велика нация - и или гражданска война или превръщането и без съпротива в халифат? Впрочем като го гледам - хич няма визия на германец !!!