Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Светът се нуждае от дългосрочен план, за да избегне нови енергийни кризи

Контрапродуктивните краткосрочни поправки ще доведат само до по-голяма икономическа щета

   1| 2    
0
 
4
 
13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Из Китая приходят чрезвычайно интересные и важные новости. Управляемая государством компания China Huaneng Group, пятый производитель электроэнергии в стране, отчиталась в успешном запуске первого в мире малого модульного реактора (SMR).Сообщается, что на АЭС "Шидаовань" построен и запущен реактор мощностью 200 мегаватт, он был успешно синхронизирован, подключен к электросетям провинции Шаньдун и поставляет энергию потребителям."
2
 
4
 
12
преди 4 месеца
Пак празни приказки !!! В основата на тоя дългосрочен план е - вземане на поука от случващото се. Първа точка от планът трябва да е: поголовни арести на обвързани с властта или други лостове на влияние зелени талибани, съд за икономическа диверсия и доживотни присъди - и принудителен труд във въглищните мини !!!
2
 
4
 
11
Императорът до: zelka007
преди 4 месеца
В статията виждаш: самите експерти, които преди пееха дитирамби в полза на - сега признават, че зеленашеската енергия е ненадеждна !!! Който иска да си инсталира черни плочки, който иска да си ги пъха в изхoдящото отверстие, негова си работа.
2
 
6
 
10
преди 4 месеца
Светът се нуждае от дългосрочен план за екзекутиране на зелени идиотии и наркоманчета.
3
 
3
 
9
zelka007 до: evlogi
преди 4 месеца
ми не знам ква им е файдата , ама си ги инсталират все повече хората ... потърси в мрежата , едни от първопроходците ... винарска изба санта сара , 30кВт фотоволтаици и 70кВтч батерии , тия даже не са и вързани към енергото ... :))) ... заводът за стъкло в белослав - 54кВт и на батерии 170кВтч , тия са 70% офлайн от мрежата , и скоро ще са и 100% ... село кладница , плюс енергийна къща , 13кВт и батерии 52кВтч ... и стотици други такива има ... *** и питай , какво правят като е облачно ... :))) ... знаем форумната легенда какво гласи когато има облаци , ама ти *** и питай , ще се изненадаш ... даже наскоро тука имаше и материал за един завод за обувки , и те завалийте на фотоволтаици и батерии ... :)))
2
 
3
 
8
преди 4 месеца
Без пробив при водорода на т.н. възобновяема енергия ще и е доста трудно да се наложи
1
 
3
 
7
evlogi до: zelka007
преди 4 месеца
Лошо няма, ама ква е файдата от това в момента?Гледам в ЕСО, подаваният от ФЕЦ ток в системата е 0 мвтч...Почти съм сигурен,че и 10 гвт да бяха, пак щеше да е 0 производството.А като гледам прогнозата и за времето, през следващите 4 денонощия все ще е така.
9
 
1
 
6
преди 4 месеца
хех ... смaхнати чeбурашки ... в БГ само за последната година инсталираните фотоволтаци по предприятия са сигурно почти 1ГВт ... ви чете некой небивалиците ... скоро нема да има нужда и за 7ми реактор в козлодуй ... :)))
5
 
4
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Борбата с климата изисква жертви. Няма време за губене. Ще се о$ерем, но няма да се изложим!
5
 
4
 
4
преди 4 месеца
Няма страшно, някои донори на семенна течност след ваксинация вече не заработват с това! Бащи няма да станат! Човечеството лесно ще падне с едни по моему 2 милиарда. https://youtu.be/vy9PdL8G77U