Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Американски дипломат: (Руската) империя отвръща на удара

Москва се стреми към създаване на подобно на Ялта разделение на Европа на западна и руска сфери на влияние, твърди Курт Волкер

   1| 2| 3    
3
 
2
 
30
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
"Нещо май си пропуснало бомбардировката на Варна от мордорци, нещастно човече? А да си чело, че бомбардировките над София са с изричното настояване от Сталин?! А да си чувало,че целият интелектуален елит на България и останалите страни в "сферата на влияния" на Мордор след ВСВ е унищожен, избит?! Нещаcтник!"Мммммм........- За себе си ли говориш? НИКЪДЕ, с изключение на Камбоджа, целият интелектуален елит, не е бил избиван. Има уникална жизненост, ако не си забелязал.
2
 
2
 
29
Pyramid до: Oбичам България
преди 1 седмица
Всеки, който "учи история" от контролирани източници, ИМА ПРОБЛЕМ.
2
 
2
 
28
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Ватенков, за нея нямаше кой да ми разкаже на живо. Виж, за американската, когато бомби са падали в двора на училището, лично, баща ми ми е разказвал. Спасил се е, първолак, скрит под чина. Така стоят нещата.
2
 
3
 
27
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Да мразим обаче както казва Раковски, "руската убийствена политика спрямо българите", а не самите руснаци, които в голямата си част подобно на нашите съграждани учат история от интервютата на Путин.
2
 
3
 
26
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Айде стига с това избирателно четене на историята. Един пример за "братска Русия" - "14 октомври 1915 година остава една от най-черните дати в българската история. Руски кораби и самолети вероломно нападат Варна, бомбардират морската столица." - за повече информация питай Google. Не бъди неук, защото си по-лесно манипулиран.
2
 
3
 
25
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Копейнишки лузъри, набийте си го в празните глави - хората НЕ ВИ ИСКАТ мордорски yтaйки! Не могат да ви понасят! Събирайте си пapцaлите и си мизерствайте в собствената си кална държава, престанете да пренасяте зловонната си мизерия и гнycoта към хора, които очевидно не ви искат!
2
 
3
 
24
Dr. Vatnikov до: Pyramid
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Нещо май си пропуснало бомбардировката на Варна от мордорци, нещастно човече? А да си чело, че бомбардировките над София са с изричното настояване от Сталин?! А да си чувало,че целият интелектуален елит на България и останалите страни в "сферата на влияния" на Мордор след ВСВ е унищожен, избит?! Нещаcтник!
5
 
1
 
23
khao до: Pyramid
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Обаче те има... а знаеш ли колко хора не са се родили заради комуноидните овчари които ни ги натресе Злата Русия?.. и кви золуми е правила "освободителната" червена армия по нашите земи, а? без даже да сме се били срещу тях, на тяхна земя... Даже турците не са били толкова жестоки, по турско време!!
5
 
1
 
22
khao до: Pyramid
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Пак ли трябва да те уча общоизвестни факти?Това че е без смисъл е лично твое мнение или си чел докладите им от втората световна?... и това се случи след какво ? След като им обявихме война, нали?А руснаците са ни окупирали, без да им обявяваме война ... два пъти ! ... Нещо неясно има ли още?
5
 
1
 
21
Pyramid до: khao
преди 2 седмици
САЩ, за разлика от злата Раша, са ни бомбардирали без военен смисъл. Лично мен, е нямало да ме има, ако тяхна бомба, е паднала с 15 метра по-встрани. Така че, генерично, не приемам точно те, да ми дават акъл, как да живея. "Нищо не ни били направили". Не се чуваш.