Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Фатих Бирол: Русия подклажда енергийна криза в Европа

Русия изпълнява дългосрочните си договори, но спря спот продажбите, макар че цените там са по-високи, отбелязва директорът на МАЕ

0
 
1
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Сами ще си изядат хляба алкохолиците от Мордор. ЕС ще намери решение, а Рашка от ден на ден все по-бедна ще става. Така е, като хапят ръката, която ги храни.
0
 
0
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Първо да питат защо Германия не продава от евтиния си газ на спот пазарите ами директно ги продава на Полша..
1
 
0
 
5
преди 4 месеца
ЕС извърши погром над собствените си енергийни компании, ЕС направи всичко възможно да провали Северен поток 2, ама сега Русия е виновна, нещо, че Газпром си изпълнява договорите?
2
 
4
 
4
преди 4 месеца
Щом Русия не продова, значи се самосанкционира. Немога да разбера какъв е проблема, Европа хем не иска, хем иска руски газ. Няма ли вече да пристигнат американските танкери с втечнен газ.Тая енергиина криза е толко нелепо скалъпена, че няма на къде. Махнете Русия, Норвегия защо не увеличи доставките на петрол и газ за ЕС?
3
 
2
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ами ще подклажда ,като Европа е станала горлива Ама я сега да обяснят ,защо " Русия изпълнява дългосрочните си договори, но спря спот продажбите, макар че цените там са по-високи,"Хем повече пари ще вземат руснаците ,хем пък не ги щат тия пари Да не се окаже че нещо нямат доверие в тия пари дето европейците дават ?
3
 
5
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Интересно защо не обявят санкции срещу тези които предпочитат да продавт своя втечнен газ на Китай , а не на "приятелите " от Европа!!!!
2
 
7
 
1
преди 4 месеца
Фатих Бирол: Русия подклажда енергийна криза в Европа == Символ верую на всеки политик и преститутка: Ако Русия не е виновна, то е длъжна. Какво и в какво? Никакво значение !!! Важното е да се бият шпакли на Хегемона.