Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

От какво всъщност се страхува Путин?

Руският президент не е застрашен от военния потенциал на НАТО, а от идеите, които достигат до Източна Европа заедно с разширяването на Алианса

   1| 2| 3| 4    
1
 
2
 
31
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 5 дни
Няма профилна снимка
И не се прави, че записа умрялата специалност дистанционно в УНСС, щото много си обичал да се развиваш, записа я щото си мислиш, че това е причината да си още продавач на застраховки на 50 години, вместо да си мениджър, но ще те разочаровам - защото толкова заслужаваш е причината. Тотален комплексар, като тебе, не може и не трябва да управлява хора.
1
 
4
 
30
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Нещастно човеченце и карикатуро, има ли една област, в която да не си провал? Личен живот - нула, клесиш си сам в наследствената панелка, отношения с другия пол - нула, кариера - смях, на 50 години хората са станали вече на мениджърски позиции, а ти ходиш да доработваш вечер в кръжока. Външен вид, поне частта, която зависи от теб - трагикомичен. Приличаш на торба лой. Има ли изобщо нещо в жалкия ти животец, в което да не си лузър??
4
 
1
 
29
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 5 дни
...и друго - след УНСС мога да реша и ВУЗФ да завърша - просто ей-така, за кеф и за да ти е гадно. Може и доктор на икономическите науки да стана, защото вече и за това ме вербуват.
4
 
1
 
28
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 5 дни
СОП-че, нещастно - ти не си никой, за да се съмняваш в квалификацията ми :) Има хора, за които е нормално да продължават да учат, защото им харесва и защото обичат да се развиват, но някой като тебе, който след страхотна битка е избутал средното си образование в някой кирлив техникум няма как да разбере това. Да не си завършил Кожестото, там е последното прибежище за окаяници като твоя милост? Поне са те ограмотили, но само дотам, щом ти се налага да работиш ***...
3
 
2
 
27
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Каква умилителна статия :) Ама не може само за Путин, отдавна не сте псували австрийците :) Чики.джии.
2
 
3
 
26
redcretin до: Императорът
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Ей тук идва разликата между демокрацията и авторитарните режими :)Туй не са ти 300 000 пу-тински *** бе смехурко хахахаха!
3
 
3
 
25
преди 6 дни
Те тия господарите на Кремъл открай време ги владее шизофрения, параноя и манията за преследване, едва ли някой точно може да разбере кво се мотае в тъмните дебри на съзнанието им и от кво точно ги е страх...
4
 
4
 
24
Dr. Vatnikov до: Oбичам България
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Никакъв учител не е, няма образование за учител. Скоро се беше хвалил, че записал някаква куца специалност в УНСС дистанционно. Вечер учители не преподават, когато той ходи да доработва в 108мо у-ще.
5
 
4
 
23
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Хехе, медузоподбно дребно човече, нестъпвало по физическо, с раменца двойно по-тесни от ханша, отритнато от другия пол поради погнуса, дребен продавач на застраховчици на 50 години, вечер доработващ като водещ на кръжок в 108мо училище (ей тва е кариера, не е шега работа), плешив отгоре, но с дълга коса (ей тва е моден гуру), разбира се - путинист, като всеки средностатистически лузър, та ти.....ти к'вото и да кажеш, все тая. И без това вече будиш само снизходителни усмивки и гримаси. То на такъв, тебе, Митьо, какво да му се смееш, той живота така ти се смял, че къде повече..
2
 
6
 
22
Oбичам България до: Императорът
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Не знам какъв учител си, но дано днешните учители не се изразяват като теб.